Radera ett projekt

Business

Gör dig av med gamla projekt och håll din projektlista snygg och prydlig. Såhär gör du:

1. Håll muspekaren över det projekt som du vill ta bort och klicka på de tre punkterna som visas till höger.
  2. Välj Radera projekt från rullgardinsmenyn.
  3. I popupfönstret, klicka på Radera för att bekräfta.
  1. Svep projektet du vill radera från höger till vänster.
  2. Tryck på papperskorgen icon.
  3. I popupfönstret, tryck på Radera projekt för att bekräfta.
  1. Längst upp till vänster i din Todoist, tryck på menyikonen..
  2. Längst ned på din projektlista, tryck på Hantera projekt.
  3. Tryck på projektet du vill radera.
  4. Längst upp till höger, tryck på de tre punkterna.
  5. Från rullgardinsmenyn, välj Radera.
  6. I popupfönstret, tryck på Ja för att bekräfta.
  1. Högerklicka på det projekt du vill radera.
  2. Välj Radera.
  3. Klicka på Bekräfta

Du vill kanske arkivera ett projekt istället. Genom att arkivera ett projekt tas det bort från din projektlista, men du kan alltid se och återställa det senare. Följ bara samma steg som ovan, men välj Arkiveraistället för att radera.

Vanliga frågor

Fråga: Jag råkade av misstag radera ett projekt och alla dess uppgifter. Hur får jag tillbaka dem?

Svar: Det enda sättet att återskapa ett raderat projekt är genom att importera en säkerhetskopia. Om du använder Todoist Premium eller Todoist Business, kommer Todoist automatiskt att säkerhetskopiera dina data varje dag som du loggar in på Todoist.