Se arkiverade projekt

Business

Du kommer alltid ha tillgång till alla dina arkiverade projekt inklusive alla uppgifter, kommentarer och uppladdade filer som är del av det arkiverade projektet. Du kan gå tillbaka för att titta på en detalj eller till och med hämta ut ett gammalt projekt som har blivit aktivt igen från arkivet. Såhär gör du:

1. Öppna Todoist-appen.
  2. Längst ned i den vänstra menyn (under din projektlista), klicka på länken "Arkiverade projekt".

1. Öppna Todoist-appen.
  2. Längst ned i den vänstra menyn (under din projektlista), klicka på länken "Arkiverade projekt".

Denna funktion finns för närvarande inte tillgänglig för mobilappar. Vänligen använd våra webb- eller datorappar för att se dina arkiverade projekt.