Kom igång med Todoist Business (administratörer)

Business

Grattis till ditt nya Todoist Business-konto! Som administratör kan du lägga till och ta bort teammedlemmar, ändra teaminställningar och hantera betalningar och fakturor - allt från din adminpanel.

Om du ännu inte har ett Businesskonto, kan du lätt omvandla ditt nuvarande personliga konto till ett Businesskonto utan att förlora några av dina befintliga uppgifter eller projekt.

För att komma till adminpanelen för Todoist Business, följ instruktionerna här nedan:

1. Logga in på Todoist från webben. Kontrollera att du loggar in från administratörskontot för det här Todoist Business-teamet.
  2. Klicka på kugghjulet längst upp till höger.
  3. Välj Todoist Business-administratör.

Läs sedan instruktionerna för hur du använder adminpanelen i Todoist Business, för att bjuda in och hantera användare samt ändra kontoinställningar.

Bjuda in nya användare

1. Från webben, Mac eller Windowsappar, öppna fliken Användare på vänster sida i din adminpanel.
  2. Klicka på länken för Bjud in användare bredvid din teammedlems namn längst upp.
  3. Skriv in e-postadresser till dem du vill bjuda in.
  4. När du är färdig, klicka på knappen för Skicka inbjudningar längst ned på skärmen.

När inbjudningarna har skickats kommer teammedlemmar att synas med en av två statusar:

• Inbjuden – Platshållarkonton skapas tills dess att användarna accepterar sina inbjudningar
  • Användare – Användare som har accepterat din inbjudan

Hantera användare

Öppna Användare-fliken på vänster sida i din adminpanel för att se alla aktiva och inbjudna användare i ditt konto. För att söka efter en användare, skriv bara in namn eller e-postadress i sökfältet längst upp till höger.

För att återställa en användares lösenord, göra någon till administratör, eller ta bort en användare, klickar du på kugghjulet till höger om användarens namn och väljer åtgärden från rullgardinsmenyn.

Ställa in behörighet för delade projekt

Öppna fliken för Delning till vänster på din adminpanel, för att ändra eller ställa in behörighet för delade projekt.

Du avgör:

• Om teammedlemmar kan dela projekt med personer utanför ditt Businesskonto
  • Om teammedlemmar kan gå med i projekt utanför ditt Businesskonto

Hantera dina konto- och faktureringsuppgifter

Öppna fliken för Konto och fakturering till vänster i din adminpanel. Härifrån kan du se och uppdatera din nuvarande version och faktureringsinformation. Du kan även se över hela din faktureringshistorik inklusive alla dina transaktioner och dess fakturor.

Säkerhet & pålitlighet

Todoists IT-avdelning arbetar dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi upprätthåller ett aktuellt brandväggsskydd, skyddar mot intrång och har revision av åtkomstkontroll på flera nivåer. All kommunikation till och från Todoists servrar är helt SSL-krypterade, med en 128-bitars bankstandardnyckel. Vi går aldrig in i användardata och vi vidarebefordrar den aldrig till tredje part.

Todoist är beredd att hantera en extremt hög volym data med en genomsnittlig drifttid på 99,99%. Ditt Todoist Business-konto skapar även automatiska dagliga säkerhetskopior som du kan återställa när som helst.

Du kan läsa hela vår säkerhetspolicy här.