Kom igång med Todoist Business (administratörer)

Business

Grattis till ditt nya Todoist Business-konto! Som administratör så kan du lägga till och ta bort teammedlemmar, ändra teaminställningar och hantera betalningar och fakturor - allt från din adminpanel.

Om du inte har ett Business-konto än, så kan du enkelt omvandla ditt nuvarande personliga konto till ett Business-konto utan att förlora några av dina befintliga uppgifter eller projekt.

För att komma till adminpanelen för Todoist Business, följ då instruktionerna här nedan:

1. Logga in på ditt Todoist-konto i en webbläsare. Se till att du loggar in från administratörskontot för det här Todoist Business-teamet.
  2. Klicka på din avatar längst upp till höger.
  3. Välj Business-admin.

Läs sedan instruktionerna för hur du använder adminpanelen i Todoist Business, för att bjuda in och hantera användare samt ändra kontoinställningar.

Bjuda in nya användare

1. Från webben, macOS eller Windows-appar, så öppnar du fliken Användare på vänster sida i din adminpanel.
  2. Klicka på länken Bjud in användare under ditt teamnamn längst upp.
  3. Skriv in e-postadresser till personerna som du vill bjuda in.
  4. När du är klar, så klickar du på Skicka inbjudningar.

När inbjudningarna har skickats, så kommer teammedlemmar att synas med en av två statusar:

• Inbjuden - "Platshållarkonton" skapas tills dess att användarna accepterar sina inbjudningar
  • Användare - Användare som har accepterat din inbjudan

Hantera användare

Öppna Användare-fliken på vänster sida i din adminpanel för att se alla aktiva och inbjudna användare i ditt konto. För att söka efter en användare, så skriver du bara in namn eller e-postadress i sökfältet längst upp till höger.

För att återställa en användares lösenord, göra någon till administratör, eller ta bort en användare, så klickar du på kugghjulet till höger om användarens namn och väljer den åtgärden i rullgardinsmenyn.

Ställa in åtkomst för delade projekt

Öppna fliken Delning till vänster i din adminpanel, för att ändra eller ställa in åtkomst till delade projekt.

Du kan välja:

• Om teammedlemmar kan dela projekt med personer utanför ditt Business-konto
  • Om teammedlemmar kan gå med i projekt utanför ditt Business-konto

Hantera dina konto- och faktureringsuppgifter

Öppna fliken Konto och fakturering till vänster i din adminpanel. Härifrån kan du se och uppdatera din nuvarande betalningsplan och dina faktureringsuppgifter. Du kan även se över hela din faktureringshistorik inklusive alla dina transaktioner och dess fakturor.

Du kan ansöka om momsbefrielse, om dina betalningar görs i EUR, DKK, SEK, eller GBP. Vänligen gå till den här artikeln för att läsa mer.

Säkerhet och pålitlighet

Todoists IT-avdelning arbetar dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi upprätthåller ett aktuellt brandväggsskydd, skyddar mot dataintrång och har revision av åtkomstkontroll på flera nivåer. All kommunikation till och från Todoists servrar är helt SSL-krypterade, med en 128-bitarsnyckel. Vi går aldrig in i användardata och vi vidarebefordrar dem aldrig till tredje part.

Todoist är beredda på att hantera en extremt hög datavolym med en genomsnittlig drifttid på 99,99%. Ditt Todoist Business-konto skapar även automatiska dagliga säkerhetskopior som du kan återställa när som helst.

Du kan läsa hela vår säkerhetspolicy här.