Säkerhetskopior

Business

Var aldrig orolig att du ska bli av med dina projekt, uppgifter eller kommentarer. Om du är en Todoist- eller Businessanvändare skapar din Todoist automatiskt säkerhetskopior varje dag, för aktiva uppgifter i alla dina pågående projekt. Du kan enkelt återställa ett projekt när som helst.

Nedladdning av säkerhetskopia

1. Längst upp till vänster i din Todoist, klicka på kugghjulet.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Öppna fliken med säkerhetskopior.
  4. Klicka på ladda ned bredvid någon av de dagliga, automatiska säkerhetskopiorna. Det kommer starta en nedladdning för en .zip-fil som innehåller .csv-filer för vart och ett av dina pågende projekt, inklusive alla aktiva uppgifter (slutförda uppgifter och arkiverade projekt inte inkluderade).

Säkerhetskopior går endast att komma åt via web, macOS eller Windowsappar (inklusive tidigare Windowsversioner).

Du kan även klicka på + Skapa säkerhetskopia längst ned i din säkerhetskopieflik för att manuellt skapa en säkerhetskopia av alla dina aktiva projekt.

Återställande av säkerhetskopia

1. Skapa ett nytt projekt.
  2. Längst upp till höger, tryck på ikonen med de tre punkterna.
  3. Välj Importera från mall.
  4. Välj (eller dra och släpp) den CSV-fil från din dator som överensstämmer med projektet du vill återställa.
  1. Skapa ett nytt projekt.
  2. Längst upp till höger, tryck på ikonen med de tre punkterna.
  3. Välj Importera från mall.
  4. Välj (eller dra och släpp) den CSV-fil från din dator som överensstämmer med projektet du vill återställa.

Säkerhetskopior går endast att återställas via web, macOS, Windows (inklusive tidigare Windowsversioner) eller Windows 10-appar.

Alla aktiva uppgifter, förfallodatum, kommentarer och filer från det säkerhetskopierade projektet kommer att läggas till i det nya projektet.

Även om dina säkerhetskopior av projekt bara innehåller aktiva projekt och uppgifter, så säkerhetskopieras alla användardata (inklusive slutförda uppgifter och arkiverade projekt) på våra servrar. Alla dina data är säkra. Du kan läsa vår fullständigadatasäkerhetspolicy för mer information.

Vanliga frågor

Fråga: Finns det ett maxantal för hur många säkerhetskopior som kan skapas och sparas?

Svar: Upp till 21 säkerhetskopior skapas och lagras automatiskt. Alla äldre säkerhetskopior kommer att skrivas över och raderas.

Fråga: Hur ofta skapar Todoist nya säkerhetskopior?

Svar: Nya säkerhetskopior skapas endast de dagar då du loggar in i Todoist och gör ändringar.

Fråga: Jag försöker att ladda ned en säkerhetskopia via macOS eller en tidigare version av en Windowsapp, men inget händer. Vad är det som kan vara fel?

Svar: Dubbelkolla att du är inloggad på samma Todoistkonto som webbappen. Om du inte är inloggad med ditt Todoistkonto, går det inte att ladda ned säkerhetskopian.

Fråga: Jag råkade radera ett projekt av misstag och jag har ett Baskonto. Kan jag uppgradera till Premium eller Business för att på så vis komma åt att återskapa det?

Svar: Tyvärr så är det inte möjligt. Säkerhetskopior skapas endast från och med den dagen kontot blir uppgraderat till Premium eller Business.