Skapa ett underprojekt

Företag

Håll din ständigt växande projektlista i prydlig ordning med hjälp av underprojekt. Till exempel kanske du vill skapa huvudprojekt som heter "Arbete" och "Personligt" och sedan organisera olika underprojekt under vart och ett.

Du kan dölja underprojekten under deras huvudprojekt. Detta hjälper dig att fokusera på rätt projekt vid rätt tid utan att bli distraherad av annat.

Vi stödjer för tillfället underprojekt i 3 indragsnivåer.

Så här förvandlar du ett projekt till ett underprojekt:

1. Håll muspekaren över ett projekt.
  2. Klicka på och håll ned det grå "handtaget" som visas till vänster om projektet.
  3. Dra och släpp till vänster eller höger för att ändra dess indragsnivå.

1. Håll ned ett projekt och dra det till vänster eller höger för att ändra dess indragningsnivå.
  2. För att lägga till ett nytt underprojekt, högerklicka på ett existerande projekt och välj Lägg till under indrag.

1. Tryck länge på valfritt projekt.
  2. Dra och släpp det till höger eller vänster för att ändra dess indragsnivå.

1. Tryck länge på valfritt projekt.
  2. Dra och släpp det till höger eller vänster för att ändra dess indragsnivå.

Du kan även skapa underuppgifteri ett projekt, för att dela upp stora uppgifter i mindre, mer lätthanterliga bitar.