Hur använder jag Todoist med Gmail?

Business

Om du har installerat insticksprogrammet Todoist för Gmail, kan du på ett enkelt sätt göra om ett e-postmeddelande till en ny uppgift i Todoist.

1. Öppna det meddelande du vill göra om till uppgift.
  2. Klicka på Todoistikonen i ikonfältet precis ovanför meddelandet.
  3. En ny uppgift kommer att laddas i Todoist längst ned till höger. Uppgiften kommer att bestå av e-postens ämnesrad och som brödtext kommer där att vara en länk till e-postmeddelandet.
  4. Du kan fylla i fler valfria uppgiftsdetaljer, inklusive etiketter, prioriteter, datum eller tilldelning, genom att använda alternativen för snabbtilläggning.
  5. Klicka på Lägg till uppgift.
Efter att du installerat insticksprogrammet, kan du använda Todoist direkt inifrån Gmail, genom att klicka på Todoistfältet längst ned till höger i Gmail. Du får full tillgång till Todoist, så att du kan lägga till, slutföra, titta på dina uppgifter, med mera, utan att behöva öppna ett nytt fönster.