Todoist för ideella organisationer

Business

Todoist är stolta över att kunna erbjuda rabatterade priser för att stödja användare från ideella organisationer på deras resa.

Ideella organisationer är berättigade till 50% rabatt på Todoist Business så att de kan hålla sina team organiserade och lägga mer tid på att jobba mot sina viktigaste mål, samtidigt som de håller kostnaderna nere.

Hur man ansöker om rabatten

Om du är del av en ideell organisation och är intresserad av att ansöka om rabatten på 50%, vänligen följ instruktionerna nedan.

1. Innan du du ansöker om det rabatterade priset, behöver din organisation ett konto i Todoist Business.
  2. Fyll i ansökningsformuläret på todoist.com/nonprofits. Du kommer bli ombedd att inkludera följande material:
    • Din organisations namn & webbsida
    • Kort beskrivning av din organisations syfte
    • E-postadress och teamnamn förknippat med det Todoist Business-konto som du önskar få rabatten på
    • Officiell dokumentation som styrker er status som ideell organisation, till exempel ett registerutdrag från Skatteverket.

Hur rabatten fungerar

Vi ser över din ansökan och återkommer till dig inom 10 arbetsdagar.

När ni fått godkänt, kommer rabatten att tillämpas på avgifterna för ert Todoist Business-konto, från och med den dagen och framåt. Alla framtida avgifter kommer att debiteras till 50% av den totala kostnaden.

Din rabatt kommer att aktiveras på ett av 2 sätt:

• Om Todoist Business är nytt för dig och du fortfarande är på din 30-dagars provperiod när du ansöker, kommer din första debitering att rabatteras med 50%. Observera att om du ansöker under de allra sista dagarna av din provperiod, kan det vara så att vi inte hinner behandla din ansökan och lägga rabatten på din första debitering. Så se till att ansöka så tidigt som möjligt.
  • Om du redan är Todoist Business-kund, kommer din nästa faktura att debiteras med 50% så snart din ansökan blivit godkänd.

Om din ansökan avslås, kommer vi att meddela dig direkt via e-post.

Vanliga frågor

Fråga: Kan rabatten gälla för avgifter som jag redan har betalat?Kommer det att fördelas proportionellt?

Svar: Nej, vi kan inte ge återbetalning till din organisation för avgifter som du redan har betalat. Rabatten kommer inte heller att fördelas proportionellt på något sätt. Däremot så kommer vi garantera full rabatt på alla framtida betalningar.

Detta gäller även för när din kostnadsfria provperiod är över. Om vi godkänner din ansökan efter att din 30-dagars kostnadsfria provperiod är över, kommer vi inte ha möjlighet att ersätta dig för den första månaden. Därför är det viktigt att ansöka så tidigt som möjligt.

Fråga: Jag har skickat in min ansökan men har inte hört från er än. Hur lång tid tar det?

Svar: Vi försöker att svara på frågor inom 10 arbetsdagar. Om det har gått mer än 10 dagar, vänligen kontakta vårt supportteam.

Fråga: Kan jag få rabatten tillagd på Todoist Premium?

Svar: Eftersom denna rabatt endast gäller för ideella organisationer, så gäller den inte för Todoist Premium, som är till för individuellt bruk. Du behöver omvandla kontot till Todoist Business för att ansöka om rabatten.

Fråga: Vad är mitt "Teamnamn i Todoist Business" och var kan jag hitta det?

Svar: Ditt teamnamn i Todoist Business är det teamnamn som du använde när du registrerade ditt Todoist Business-konto.

Om du har glömt bort ditt teamnamn i Todoist Business, kan du hitta det genom att logga in i din adminpanel i Todoist med följande instruktioner:

• På webben, logga in på Todoist. Se till att du loggar in från administratörskontot för det här Todoist Business-teamet.
  • Klicka på kugghjulet längst upp till höger.
  • Välj Todoist Business-admin.
  • Klicka på länken Konto och fakturering till vänster.
  • Du kan hitta ditt kontonamn bredvid Teamnamnet.

Fråga: Erbjuder ni rabatter för studerande, lärare eller behöriga lärare?

Svar: Det gör vi! Gå till Todoist för utbildning för att läsa mer.

Q: Fråga: Men om vi inte kan tillhandahålla den begärda informationen, för att styrka att vi är ideella? Kan vi fortfarande få rabatten då?

Svar: Om ni inte kan styrka att ni är en ideell organisation med ovan nämnda dokumentation, kan vi inte godkänna rabatten. Vi kan tyvärr inte göra några undantag.

Fråga: Vad händer om jag ändrar e-postadressen för min Todoist Business-administratör? Om jag vill överföra ägarskapet till en annan administratör?

Svar: Din rabatt gäller för Todoist Business-kontot, inte själva e-postadressen. Så länge som kontot är aktivt, kommer det att behålla rabatten.

Fråga: Hur lång är rabattperioden och vad händer när min rabattperiod löper ut?

Svar: Din rabatt är aktiv permanent för ditt konto.