Recensioner av Todoist

Business

Todoist har hjälpt miljontals människor att skapa ordning, genom att få ut saker ur huvudet och ned på sin att-göra-lista. Såhär säger professionella författare, produktivitetsexperter och långtidsanvändare om hur Todoist har hjälpt dem att få mer saker gjorda.

Nyhetsmedier

"Todoist, som finns tillgängligt på så gott som alla plattformar man kan tänka sig, är stilren, snabb och lättanvänd. Dess språkteknologi gör att det går blixtsnabbt att lägga till nya uppgifter med naturligt språk. Expertanvändare kommer att uppskatta avancerade funktioner som t.ex. anpassade etiketter och filter, platsbaserade påminnelser och mallar för återkommande projekt. Man kan även använda Todoist för att samarbeta med sina kollegor. Men även om du inte har sådana stora behov, så kommer du förmodligen ändå att uppskatta Todoist för dess rättframma attityd till att få saker gjorda."

"Om du letar efter den bästa appen för att-göra-listor, en som funkar på alla dina enheter, har riktigt bra funktioner för att övervaka din produktivitet och låter dig nörda in dig på att organisera dina uppgifter, så är Todoist något för dig. Den här utmärkta och pålitliga appen finns tillgänglig på en mängd olika enheter, är lättanvänd och har bra kärnfunktionalitet. Även om gratisversionen är väldigt bra, så är den ännu bättre på Premiumnivån, som har ett konkurrenskraftigt pris. Om du behöver hjälp med att få ordning och är villig att betala, så kommer Todoist hålla dig glad och produktiv."

"Todoist använder en AI för att hjälpa dig bli bättre på att organisera, prioritera och slutföra dina uppgifter i tid. Som redaktörens appval på Google Play har Todoist funktionen "Smart Schedule" (smartschema) som använder maskininlärning för att föreslå de bästa datumen när du ska schemalägga uppgifter. Du kan också komma åt dina att-göra-listor och anteckningar på alla enheter från din iPad till din Apple Watch och integrera med tredjepartsappar som t.ex. Slack, Amazon Echo, Google Drive, Dropbox, med flera."

Produktivitetsexperter

"Oavsett vilken enhet man använder, så kan man komma åt Todoist (så länge man har en internetanslutning vid uppstart). Tack vare integrationer med tre stora e-postklienter, har man möjligheten att ha sin uppgiftshanterare redo medan man går igenom sin e-postinkorg. Riktigt bra. Och - med Todoists Chrome-tillägg har man tillgång till Todoist från alla webbsidor."

"I slutet av 2015 så bestämde jag mig för att berätta för alla om en fantastisk produktivitetsapp som heter Todoist. Jag hade prövat nästan alla de olika produktivitetsapparna som finns i App Store och ingen av dem kunde egentligen hålla mig organiserad och i fas med både arbete och privatliv, samtidigt som den kunde inspirera mig att få mer gjort och behålla ordningen. Det var bara Todoist som klarade av det. Med dess snygga användargränssnitt, logiska arbetsflöde och otroliga flexibilitet, så har den här appen varit drömmen för mig. Och jag ville berätta för hela världen om det."

"Todoist är en marknadens ledande applikationer för att-göra-listor. Det är en tillgång som miljontals personer använder dagligen för att få saker gjorda, planera familjelivet, jobbaktiviteter och mer krävande projekt. Den riktigt avancerade bonusen med Todoist är att den finns på de flesta enheter. Windows, Androidplatta, iPad, allting! Det är jättebra när du vill byta mellan olika enheter, då väntar Todoist där på dig!"

• Francesco D’Alessio, recensent av produktivitetsappar på YouTube

Beröm i sociala medier

Jag älskar hur @todoist inte kräver några instruktioner. Jag skrev bara "Gör x varje arbetsdag till och med 10 november" och det bara funkade. - @dqmonn

Min favoritfunktion i Todoist? Att ni finns kvar medan andra att-göra-appar dör ut. - @joelgascoigne

Ni vet när man hittar en jobbapp som man helt plötsligt inte kan vara utan - för mig är det @todoist. Så enkel och effektiv. - @SimonMHR

Då var det betalt för ännu ett år med @todoist Premium. Helt klart den bästa att-göra-appen för mina Android / Web / Windows-behov som jag kunnat hitta. - @garethjms

Podcastavsnitt

Utmärkelser