Todoist för utbildning

Business

Inskrivna studenter, behöriga lärare och utbildningsorganisationer är berättigade till 50% rabatt på Todoist Business för att hjälpa dem hålla sig organiserade och i fas, medan de arbetar på ett av livets viktigaste mål.

Hur man ansöker om rabatten

Om du är inskriven studerande, behörig lärare eller utbildningsorganisation och är intresserad av att ansöka om rabatten på 50%, så skickar du en ansökan på följande sätt:

1. Du eller din organisation behöver ett Todoist Business-konto innan du ansöker om det rabatterade priset. Du kan läsa mer om Todoist Business på vår planjämförelsesida.
  • Om du redan har ett Todoist Business-konto, gå direkt till steg 2.
  • Om du har ett gratis Todoistkonto eller ett Todoist Premium-konto, så kan du enkelt omvandla det till Todoist Business utan att gå miste om några data, genom att påbörja en 30-dagars kostnadsfri provperiod.
  • Om du inte har ett Todoist- eller Todoist Business-konto, så kan du påbörja en kostnadsfri provperiod på Todoist Business här.
  • Fyll i ett ansökningsformulär på todoist.com/education. Du kommer bli ombedd att ange följande information:
      • Ditt namn
      • Din e-postadress (.edu eller lokal motsvarighet föredras)
      • Ditt teamnamn i Todoist Business
      • Ditt Todoist Business-kontos e-post (se till att det är administratörens e-post som associeras med ditt teams Todoist Business-konto, inte nödvändigtvis din egen e-postadress)
      • Namnet på din organisation/skola/institut
      • Webbsidan för din organisation/skola/institut
      • Platsen där din organisation/skola/institut befinner sig (län/kommun, land)
      • En kort beskrivning av det institut eller projekt som du kommer att använda Todoist Business till
      • Officiell dokumentation för att intyga berättigande. Exempel på tillräcklig dokumentation inkluderar aktuella, giltiga versioner av några av följande eller deras lokala motsvarighet: Student- eller lärarlegitimation, skärmdump av den studerandes eller lärarens profilsida, det senaste terminsbetyget eller kopia därav, inskrivningsintyg/verifikation eller relevanta anställningshandlingar
      För mer detaljer om varför rabatten endast gäller Todoist Business och inte Todoist Premium, läs första frågan i de vanliga frågorna här nedan.

Hur rabatten fungerar

Vi ser över din ansökan och återkommer till dig inom 10 arbetsdagar.

När du blivit godkänd, kommer rabatten automatiskt att dras från din Todoist Business-fakturering, från och med det datumet och ett helt år framåt. De fakturor som du ådrar dig under det närmaste året, kommer att debiteras med 50% av den totala kostnaden.

• Om Todoist Business är nytt för dig och du fortfarande är på din 30-dagars provperiod när du ansöker, kommer din första debitering att rabatteras med 50%. Om du ansöker under de allra sista dagarna av din provperiod, kan det vara så att vi inte hinner behandla din ansökan och lägga rabatten på din första debitering. Så se till att ansöka så tidigt som möjligt.
      • Om du redan är Todoist Business-kund, kommer din nästa faktura att debiteras med 50% så snart din ansökan blivit godkänd.

Om din ansökan avslås, kommer vi att meddela dig direkt via e-post. Du kan sedan säga upp ditt Todoist Business-konto om det behövs.

Vanliga frågor

Fråga: Kan jag få rabatten tillagd på Todoist Premium?

Svar: Dessvärre gäller rabatten endast Todoist Business, vilket beror på hur vårt betalningssystem fungerar.

Vi vill be dig att omvandla ditt konto till ett Todoist Business-konto, där du kan åtnjuta alla funktioner som Todoist Premium har (och några extra funktioner) till samma pris. Todoist Business kan användas av såväl individer som team.

Observera att omvandlingen till Todoist Business inte kommer att påverka dina befintliga projekt eller uppgifter på något sätt.

Fråga: Kan rabatten gälla för avgifter som jag redan har betalat?Kommer det att fördelas proportionellt?

Svar: Nej, vi kan inte ge återbetalning för fakturor som du redan har betalat. Rabatten kommer inte heller att fördelas proportionellt på något sätt. Däremot så kommer vi garanterat att dra full rabatt på alla framtida betalningar.

Detta gäller även för när din kostnadsfria provperiod är över. Om vi godkänner din ansökan efter att din 30-dagars kostnadsfria provperiod är över, kommer vi inte ha möjlighet att ersätta dig för den första månaden. Därför är det viktigt att ansöka så tidigt som möjligt.

Fråga: Jag har skickat in min ansökan men har inte hört från er än. Hur lång tid tar det?

Svar: Vi försöker att svara på frågor inom 10 arbetsdagar. Om det har gått mer än 10 dagar, vänligen kontakta vårt supportteam.

Fråga: Vad är mitt "Teamnamn i Todoist Business" och var kan jag hitta det?

Svar: Ditt teamnamn i Todoist Business är det teamnamn som du använde när du registrerade ditt Todoist Business-konto.

Om du har glömt bort ditt teamnamn i Todoist Business, kan du hitta det genom att logga in i din adminpanel i Todoist med följande instruktioner:

• På webben, logga in på Todoist. Se till att du loggar in från administratörskontot för det här Todoist Business-teamet.
      • Klicka på kugghjulet längst upp till höger.
      • Välj Todoist Business-admin.
      • Klicka på länken Konto och fakturering till vänster.
      • Du kan hitta ditt kontonamn under Teamnamn.

Fråga: Men om jag inte kan tillhandahålla den begärda informationen, för att styrka min utbildningsstatus? Kan jag fortfarande få rabatten då?

Svar: Om du inte kan styrka din utbildningsstatus med ovan nämnda dokumentation, kan vi tyvärr inte godkänna rabatten. Vi kan inte göra några undantag.

Fråga: Vad händer om jag ändrar e-postadressen för min Todoist Business-administratör? Om jag vill överföra ägarskapet till en annan administratör?

Svar: Din rabatt gäller för Todoist Business-kontot, inte själva e-postadressen. Så länge som kontot är aktivt, kommer det att behålla rabatten.

Fråga: Hur lång är rabattperioden och vad händer när min rabattperiod löper ut?

Svar: Din rabatt gäller i 1 år från godkännandedatumet. Vi kommer att skicka en påminnelse till dig om din rabattstatus, 14 dagar innan den löper ut.

Om du vill att din rabatt fortlöper utan avbrott, se till att skicka in din ansökan åtminstone 10 dagar innan den löper ut, genom att gå till todoist.com/education och följ samma steg som du tog förut.

Om du missar att återansöka i tid och din rabatt löper ut, kan du återansöka genom att gå till todoist.com/education och följa samma steg som du tog förut.

Om du inte längre är studerande, behöver du bara låta din prenumeration övergå till ett vanligt Todoist Business-konto där du kommer att bli debiterad till normalpris. Detta gör du genom att låta ditt konto förnya sig själv automatiskt.

Du kan även nedgradera ditt konto när som helst och fortsätta att använda alla Todoists basfunktioner gratis.

Fråga: Vad händer när jag inte längre är studerande?

Svar: Om du inte längre studerar eller är behörig lärare, så kan du fortsätta att använda Todoists avancerade funktioner till normalprisDu behöver bara låta din prenumeration förnyas, så blir du automatiskt debiterad fullpris för det kommande året.

Du kan även nedgradera ditt konto när som helst och fortsätta att använda alla Todoists basfunktioner gratis.