Ändra ditt namn eller avatarfoto

Business

Håll din Todoist uppdaterad genom att ändra ditt namn eller profilfoto. Såhär gör du:

1. Klicka på din avatar  längst upp till höger i Todoist.
  2. Välj Inställningar. Nu kan du:
  • Byta namn genom att klicka på Redigera bredvid ditt namn. När du har skrivit in ditt nya namn, så klickar du på Spara.
  • Byta avatar, genom att klicka på din befintliga avatar och välja Redigera.Klicka på Välj filoch välj ett foto från din dator. Välj sedan Ladda upp foto.
  1. Klicka på din avatar  längst upp till höger i Todoist.
  2. Välj Konto.
  3. Klicka på Redigera. Nu kan du:
  • Byta ditt namn genom att skriva ett nytt namn nedanför Fullständigt namn.
  • Byta din avatar, genom att klicka på din befintliga avatar. Välj ett foto från din dator och klicka sedan på Spara.
  1. Tryck på menyikonen längst upp till vänster i din Todoist.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Välj Konto. Nu kan du:
  • Byta namn genom att trycka på Namn. Skriv in ditt nya namn och tryck på Klar.
  • Byta avatar, genom att trycka på din befintliga avatar. Sedan kan du antingen välja Ta ett foto för att fotografera en bild och använda den som avatar, Välj från foton för att välja ett foto från din enhet, eller Ta bort nuvarande foto för att ta bort din nuvarande avatar.
  1. Tryck på kugghjulet längst upp till höger i Todoist.
  2. Tryck på Konto. Nu kan du:
  • Byta ditt namn genom att trycka på ditt nuvarande namn. Skriv in ditt nya namn och tryck på Klar.
  • Byta avatar, genom att trycka på din befintliga avatar. Sedan kan du antingen välja Ta ett foto för att fotografera en bild och använda den som avatar, Välj från foton för att välja ett foto från din enhet, eller Ta bort nuvarande foto för att ta bort din nuvarande avatar.