Har du synkproblem?

Business

Om Todoist inte synkar dina uppgifter som den ska, så finns det några sätt att försöka lösa problemet på:

Om du använder flera Todoistappar

Om du använder flera Todoistappar och de inte synkar dina uppgiftslistor som de ska (t.ex, om iOS-appen och Windows-appen visar olika uppgiftslistor), så rekommenderar vi att du identifierar den plattform som inte synkar och sedan rapportera det till vår support.

För att identifiera den appen som inte synkar, föreslår vi att du loggar in på Todoists webbversion och jämför den uppgiftslistan med de uppgiftslistor som visas på dina andra appar..

För att se till att du har den senaste uppdateringen av Todoists webbversion, behöver du först logga ut ur Todoists webbversion och sedan logga in igen.

Efter att du loggat in igen i Todoists webbversion, kommer högst troligen den uppgiftslista du ser att vara den korrekta listan som finns i vår databas. Den kan du sedan jämföra med uppgiftslistorna i dina andra appar.

Till exempel, om du använder Todoist för iOS och Todoist för Windows och upplever problem, jämför dem med webbversionen för att se vilken som inte funkar:

• Om du har lagt till en uppgift i Todoist för iOS och den inte syns i Todoists webbversion, då har Todoist för iOS problem.
  • Om du har lagt till en uppgift i Todoist för iOS som syns i Todoists webbversion, men inte i Todoist för Windows, då ligger problemet hos Todoist för Windows.

Denna metod kan du använda på vilka två appar du vill, för att avgöra vilken som har problem.

När du fått fram den informationen, så kan du anmäla saken till vårt supportteam. Detta är väldigt tacksamt för våra utvecklare, som då kan identifiera problemet så att du snabbt kan vara på banan igen.

Varför funkar inte synken mellan mina Todoistappar?

Vanligtvis så handlar det om ett av två problem för den ena av apparna. Antingen så skriver inte appen som den ska till vår databas, eller så uppdateras appen inte som den ska från vår databas.

Om du till exempel använder iOS eller Windows och de inte synkar som de ska, så kan det bero på en av dessa fyra scenarion:

• iOS-appen misslyckas med att skriva: iOS-appen skriver inte som den ska till vår databas, så när du laddar Todoist på andra appar, får de inte den senaste uppdateringen från iOS.
  • iOS-appen misslyckas med att läsa: Andra appar skriver till databasen som de ska, men iOS-appen klarar inte av att ta emot uppdateringarna.
  • Windows-appen misslyckas med att skriva: Windows-appen skriver inte som den ska till vår databas, så när du laddar Todoist på andra appar, får de inte den senaste uppdateringen.
  • Windows-appen misslyckas med att läsa: Andra appar skriver till databasen som de ska, men Windows-appen klarar inte av att ta emot uppdateringarna.

Jämför dina uppgiftslistor med Todoists webbversion, för att hitta orsaken till problemet.