Radera ditt konto

Business

Vad tråkigt att höra att du funderar på att radera ditt Todoist-konto.

Vänligen obeservera, att när du raderar ditt konto, så kommer det att radera alla data i din Todoist, inklusive uppgifter, projekt, etiketter, filter, kommentarer, filer o.s.v. Om du raderar ditt konto, så kommer du inte att kunna återställa det eller några data förknippade med kontot.

Om du använder Google eller Facebook för att logga in, så kommer du först att behöva lägga till ett lösenord i ditt Todoist-konto i Inställningar > Konto.

1. Klicka på kugghjulet längst upp till höger i ditt Todoist-konto.
  2. Välj Inställningar.
  3. Öppna fliken Konto och klicka på Radera mitt Todoistkonto.
  4. Skriv in ditt lösenord och dela eventuell feedback om din upplevelse av Todoist i kommentarrutan.
  5. Klicka på Radera mitt konto.
  1. Klicka på kugghjulet längst upp till höger i ditt Todoist-konto.
  2. Välj Konto.
  3. Klicka på Radera konto.
  4. Skriv in din e-post och dela eventuell feedback om din upplevelse av Todoist.
  5. Klicka på Radera.
  1. Tryck på menyikonen längst upp till vänster.
  2. Tryck på Inställningar > Konto.
  3. Tryck på Radera konto.
  4. Skriv in ditt lösenord.
  5. Tryck på Radera permanent.
  1. På din huvudsida i Todoist trycker du på kugghjulet längst upp till höger.
  2. Tryck på Konto.
  3. Tryck på Radera konto och sedan på Fortsätt.
  4. Skriv in ditt lösenord.
  5. Tryck på Radera.
För Premium-användare: Om du har betalat för Todoist Premium genom App Store eller Google Play, glöm då inte att avbryta din prenumeration på Todoist, för att förhindra ytterligare debiteringar.

Vanliga frågor

Fråga: Kan ni radera mitt konto åt mig?

Svar: Nej, konton kan endast raderas av sina ägare.

Fråga: Det står att mitt lösenord är fel, men jag är säker på att det matchar min inloggning på Google, Facebook eller Apple. Vad kan vara fel?

Svar: För att radera ditt konto, så behöver du ange det lösenord som är kopplat till ditt Todoist-konto, inte det lösenord som är kopplat till ditt konto på Google, Facebook eller Apple. Om du inte redan har lagt till ett lösenord, så kan du göra det genom att följa dessa instruktioner.