Loading the new Help Center

Radera ditt konto

Tillgängligt för:
Bas
Premium
Business

Vad tråkigt att höra att du funderar på att radera ditt Todoist-konto.

Vänligen obeservera, att när du raderar ditt konto, så kommer det att radera alla data i din Todoist, inklusive uppgifter, projekt, etiketter, filter, kommentarer, filer o.s.v. Om du raderar ditt konto, så kommer du inte att kunna återställa det eller några data förknippade med kontot.

Om du använder Google, Facebook eller Apple för att logga in, så kommer du först att behöva lägga till ett lösenord i ditt Todoist-konto genom att gå till dina Inställningar och välja Konto.

  1. Öppna Todoist-appen och klicka på din avatar längst upp till höger.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Hantera konto. Dina kontoinställningar för Todoist kommer då att öppnas i en webbläsare.
  4. Välj Radera konto permanent.
  5. Ange ditt lösenord och bekräfta genom att välja Radera konto permanent.
  1. Öppna Todoist-appen och klicka på din avatar längst upp till höger.
  2. Välj Inställningar.
  3. Öppna fliken Konto och klicka på Radera konto permanent.
  4. Ange ditt lösenord och bekräfta genom att välja Radera konto permanent.
  1. Tryck på menyikonen längst upp till vänster.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Välj Konto.
  4. Tryck på Radera konto.
  5. Skriv in ditt lösenord.
  6. Tryck på Radera permanent.
  1. På din huvudsida i Todoist trycker du på kugghjulet längst upp till höger.
  2. Tryck på Konto.
  3. Tryck på Radera konto och sedan på Fortsätt.
  4. Skriv in ditt lösenord.
  5. Tryck på Radera.
För Pro-användare: Om du har betalat för Todoist Pro genom App Store eller Google Play, glöm då inte att avbryta din prenumeration på Todoist, för att förhindra ytterligare debiteringar.

Vanliga frågor