Radera ditt konto

Business

Vad tråkigt att höra att du funderar på att radera ditt Todoist-konto.

Vänligen obeservera, att när du raderar ditt konto, så kommer det att radera alla data i din Todoist, inklusive uppgifter, projekt, etiketter, filter, kommentarer, filer o.s.v. Om du raderar ditt konto, så kommer du inte att kunna återställa det eller några data förknippade med kontot.

Om du använder Google, Facebook eller Apple för att logga in, så kommer du först att behöva lägga till ett lösenord i ditt Todoist-konto genom att gå till dina Inställningar och välja Konto.

1. Klicka på din avatar längst upp till höger i ditt Todoist-konto.
  2. Välj Inställningar.
  3. Öppna fliken Konto och klicka på Radera mitt Todoist-konto.
  4. Skriv in ditt lösenord och dela eventuell feedback om din upplevelse av Todoist i kommentarrutan.
  5. Klicka på Radera mitt konto.
  1. Klicka på din avatar längst upp till höger i ditt Todoist-konto.
  2. Välj Konto.
  3. Klicka på Radera konto.
  4. Skriv in din e-post och lösenord, samt dela eventuell feedback om din upplevelse av Todoist.
  5. Klicka på Radera.
  1. Tryck på menyikonen längst upp till vänster.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Välj Konto.
  4. Tryck på Radera konto.
  5. Skriv in ditt lösenord.
  6. Tryck på Radera permanent.
  1. På din huvudsida i Todoist trycker du på kugghjulet längst upp till höger.
  2. Tryck på Konto.
  3. Tryck på Radera konto och sedan på Fortsätt.
  4. Skriv in ditt lösenord.
  5. Tryck på Radera.
För Pro-användare: Om du har betalat för Todoist Pro genom App Store eller Google Play, glöm då inte att avbryta din prenumeration på Todoist, för att förhindra ytterligare debiteringar.