Radera ditt konto

Business

Vad tråkigt att höra att du funderar på att radera ditt Todoistkonto :(

När du raderar ditt konto kommer det radera alla data i din Todoist, inklusive uppgifter, projekt, etiketter, filter, kommentarer, filer o.s.v. Om du raderar ditt konto kommer du inte att kunna återställa det eller några data förknippade med kontot.

Om du använder Google eller Facebook för att logga in, kommer du att behöva lägga till ett lösenord först i ditt Todoistkonto i Settings > Konto.

1. Längst upp till höger, klicka på kugghjulet.
  2. Välj Inställningar.
  3. Öppna fliken Konto och klicka på Radera mitt Todoistkonto.
  4. Skriv in ditt lösenord och dela eventuell feedback om din upplevelse av Todoist i kommentarrutan.
  5. Klicka på Radera mitt konto.
  1. Längst upp till höger i din Todoist klickar du på kugghjulet.
  2. Välj Konto.
  3. Klicka på Radera konto.
  4. Skriv in din e-post och dela eventuell feedback om din upplevelse av Todoist.
  5. Klicka på Radera.
  1. Tryck på menyikonen längst upp till vänster.
  2. Tryck på Inställningar > Konto.
  3. Tryck på Radera konto.
  4. Skriv in ditt lösenord.
  5. Tryck på Radera permanent.
  1. När du är inne på din huvudsida i Todoist, tryck på kugghjulet längst upp till höger.
  2. Tryck på Allmänt> Konton.
  3. Tryck på Radera konto.
  4. Skriv in ditt lösenord.
  5. Tryck på Radera.
För Premiumanvändare: Om du har betalat för Todoist Premium genom App Store eller Google Play Store, glöm inte att avbryta din prenumeration på Todoist, för att förhindra ytterligare debiteringar.

Vi försöker ständigt bli bättre. Om du har feedback på varför Todoist inte fungerade för dig, dela med dig på support@todoist.com. Vi skulle verkligen uppskatta det!