Systemkrav för Todoist

Business

Här är de olika operativsystemsversionerna som du behöver för att kunna använda Todoist i en webbläsare, i datorn eller en mobil enhet:

Webben

Du kan använda Todoists webbapp med någon av följande webbläsare:

Todoist stöder bara uppdaterade webbläsare. För att se till att du får den bästa användarupplevelsen som möjligt, vänligen se till att din webbläsare har blivit uppdaterad till den senaste versionen.
  • Google Chrome på macOS, Windows och Linux
  • Firefox på macOS, Windows och Linux
  • Opera på macOS, Windows och Linux
  • Safari på macOS och Windows
  • Microsoft Edge på Windows

macOS

Du kan använda Todoists macOS-app om din dator kör macOS 10.11 eller högre.

Windows

Du kan använda Windows 10-appen om din dator kör Windows 10/11, 64-bitars.

Android

Du kan använda Todoists Android-app om din enhet kör Android 6.0 eller högre.

iOS

Du kan använda Todoists iOS-app om din enhet kör iOS 13 eller högre.

Apple Watch

Du kan använda Todoist på Apple Watch om din enhet kör watchOS 5 eller högre.

Linux

Du kan använda Todoist på Linux om din dator kör Ubuntu 20.04. Vi planerar att utöka det stödet i framtiden.