Systemkrav för Todoist

Business

Här är de operativsystemversioner som du behöver för att kunna använda Todoist på din webbläsare, dator eller mobila enhet:

Webb

Du kan använda Todoists webbapp i någon av följande webbläsare:

• Google Chrome på macOS, Windows och Linux
  • Firefox på macOS, Windows och Linux
  • Opera på macOS, Windows och Linux
  • Safari på macOS och Windows
  • Microsoft Edge i Windows
  • Internet Explorer 11 på Windows

macOS

Du kan använda Todoists app för macOS om din dator har macOS 10.11 eller högre.

Windows

Du kan använda Windows 10-appen om din dator kör Windows 10, 64-bitars.

Android

Du kan använda Todoists Androidapp om din enhet har Android 6.0 eller högre.

iOS

Du kan använda Todoists iOS-app om din enhet har iOS 13 eller högre.

Apple Watch

Du kan använda Todoist på Apple Watch om din enhet kör watchOS 5 eller högre.

Linux

Du kan använda Todoist på Linux om din dator kör Ubuntu 20.04. Vi planerar att utöka det stödet i framtiden