Ändra ditt lösenord

Business

Uppdatera ditt lösenord på valfri enhet och behåll säkerheten för ditt Todoistkonto.

1. Längst upp till höger i din Todoist klickar du på kugghjulet och väljer Inställningar.
  2. Öppna fliken Konto.
  3. Klicka på redigera bredvid det dolda lösenordsfältet '******'.
  4. Ange nytt lösenord och bekräfta det.
  5. Klicka påSpara.

1. Tryck på menyikonen längst upp till vänster i din Todoist.
  2. I menyn längst ned, tryck på inställningar > Konto.
  3. Tryck på Lösenord.
  4. Ange ditt nya lösenord.
  5. Tryck på OK.
  1. På din huvudsida i Todoist trycker du på kugghjulet längst upp till höger.
  2. Tryck på Konto.
  3. Längst upp till höger, tryck på Redigera.
  4. Skriv in ditt nya lösenord.
  5. Tryck på Klar.
  1. Längst upp till höger i din Todoist klickar du på kugghjulet och väljer Konto.
  2. Klicka på Redigera.
  3. Under Lösenord klickar du på Redigera.
  4. Ange och bekräfta ditt nya lösenord och klicka på Spara.