Ändra ditt lösenord

Business

Du kan bara ändra ditt lösenord genom att använda Todoists webb-, macOS- eller Windowsappar (inklusive tidigare Windowsversioner). Detta finns ännu inte tillgängligt i Windows 10-appen.

1. Längst upp till höger i din Todoist, klicka på kugghjulet och välj  Inställningar.
  2. Öppna fliken Konto.
  3. Klicka på redigera bredvid det dolda lösenordsfältet '******'.
  4. Ange nytt lösenord och bekräfta det.
  5. Klicka påSpara.

1. Tryck på menyikonen längst upp till vänster i din Todoist.
  2. I menyn längst ned, tryck på inställningar > Konto.
  3. Tryck på Lösenord.
  4. Ange ditt nya lösenord.
  5. Tryck på OK.
  1. På din huvudsida i Todoist, tryck på kugghjulet längst upp till höger.
  2. Tryck på Inställningar → Konto.
  3. Längst upp till höger, tryck på Redigera.
  4. Skriv in ditt nya lösenord.
  5. Tryck på Klar.
För tillfället går det inte att ändra sitt Todoistlösenord i Windows 10-appen.