Ändra ditt lösenord

Business

Du kan bara ändra ditt lösenord genom att använda Todoists webb-, macOS- eller Windowsappar (inklusive tidigare Windowsversioner). Det är ännu inte tillgängligt på Windows 10 eller till iOS-appar.

1. Längst upp till höger i din Todoist, klicka på kugghjulet och välj  Inställningar.
  2. Öppna fliken för Konto.
  3. Klicka på redigera bredvid det dolda lösenordsfältet '******'.
  4. Ange nytt lösenord och bekräfta det.
  5. Klicka påSpara.

1. Tryck på menyikonen längst upp till vänster i din Todoist.
  2. I menyn längst ned, tryck på inställningar > Konto.
  3. Tryck på Lösenord.
  4. Ange ditt nya lösenord.
  5. Tryck på OK.
Ej tillgänglig än.