Ändra ditt lösenord

Business

Uppdatera ditt lösenord på valfri enhet och behåll säkerheten för ditt Todoistkonto.

1. Längst upp till höger klickar du på kugghjulet och väljer Inställningar.
  2. Bredvid Lösenord klickar du på Byt lösenord. Ange ditt gamla lösenord.
  3. Ange nytt lösenord och skriv in det igen för att bekräfta det.
  4. Klicka på Byt lösenord för att spara ändringarna.

1. Längst upp till vänster trycker du på menyikonen.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Välj Konto.
  4. Tryck på Lägg till/Byt lösenord.
  5. Ange ditt gamla lösenord. (Om du inte har något lösenord, eftersom du använder Google eller Facebook för att logga in på Todoist, så kommer du inte att se detta alternativ.)
  6. Ange nytt lösenord och skriv in det igen för att bekräfta det.
  7. Tryck på skickaikonen för att spara ändringarna.
  1. På din huvudsida i Todoist trycker du på kugghjulet längst upp till höger.
  2. Tryck på Konto.
  3. Tryck på Byt lösenord.
  4. Skriv in ditt gamla lösenord.
  5. Ange nytt lösenord och skriv in det igen för att bekräfta det.
  6. Tryck på Klar för att spara ändringarna.
  1. Längst upp till höger i din Todoist klickar du på kugghjulet.
  2. Bredvid ditt lösenord klickar du på Byt lösenord.
  3. Skriv in ditt gamla lösenord.
  4. Ange nytt lösenord och skriv in det igen för att bekräfta det.
  5. Klicka på Spara lösenord för att spara ändringarna.