Logga in i eller ut från Todoist

Business

Att logga in i eller ut ur Todoist är snabbt och enkelt! Såhär gör man:

Logga in på Todoist

1. Öppna Todoist.
  2. Klicka på Logga in.
  3. Väj hur du vill logga in på ditt konto (bör vara samma alternativ som du använde för att skapa ditt konto):
    • Klicka på Fortsätt med Google och välj det Google-konto som är förknippat med ditt Todoist-konto.
    • Klicka på Fortsätt med Facebook och anslut till ditt Facebook-konto.
    • Klicka på Fortsätt med Facebook och anslut till ditt Facebook-konto.
    • Ange din e-postadress och ditt lösenord och klicka på Logga in.
  1. Öppna Todoist.
  2. Väj hur du vill logga in på ditt konto (bör vara samma alternativ som du använde för att skapa ditt konto):
    • Tryck på Fortsätt med Google och välj det Google-konto som är förknippat med ditt Todoist-konto.
    • Tryck på Fortsätt med Facebook och anslut till ditt Facebook-konto.
    • Tryck på Fortsätt med e-post och ange sedan din e-postadress och ditt lösenord.
  1. Öppna Todoist.
  2. Väj hur du vill logga in på ditt konto (bör vara samma alternativ som du använde för att skapa ditt konto):
    • Tryck på Fortsätt med Google och välj det Google-konto som är förknippat med ditt Todoist-konto.
    • Tryck på Fortsätt med Facebook och anslut till ditt Facebook-konto.
    • Tryck på Fortsätt med Apple och anslut till ditt Apple-konto.
    • Tryck på Fortsätt med e-post och ange sedan din e-postadress och ditt lösenord.

Logga ut från Todoist

1. Öppna Todoist.
  2. Klicka på din avatar längst upp till höger.
  3. Välj Logga ut.
  1. Öppna Todoist.
  2. Tryck på menyikonen längst upp till vänster.
  3. Tryck på Inställningar.
  4. Tryck på Logga ut.
  1. Öppna Todoist.
  2. Klicka på din avatar längst upp till höger.
  3. Tryck på Logga ut.
  1. Öppna Todoist.
  2. Klicka på din avatar längst upp till höger.
  3. Välj Logga ut.