Skriv ut dina uppgifter

Business

Oavsett hur mycket du litar på din digitala att-göra-lista, så finns det tillfällen då du helt enkelt behöver ha dina uppgifter på papper. Såhär skriver du ut dem från Todoist:

1. Öppna den lista som du vill skriva ut: Inkorg, Teamets inkorg (Todoist Business), Idag, Kommande, eller ett specifikt projekt, etikett eller filter.
  2. Längst upp till höger klickar du på web_settings-fill.svg kugghjulet.
  3. Välj Skriv ut.
  4. (Valfritt) Klicka på Inkludera kommentarer för att även skriva ut kommentarerna på uppgifterna på din lista.
  5. Följ instruktionerna i utskriftsfönstret för att skriva ut din lista.

Dessvärre kan du endast skriva ut uppgifter från Todoists appar för webben, macOS eller Windows (inklusive tidigare Windowsversioner).