Skriv ut dina uppgifter

Business

Oavsett hur mycket du litar på din digitala att-göra-lista, så finns det tillfällen då du helt enkelt behöver ha dina uppgifter på papper. Såhär skriver du ut dem från Todoist:

1. Öppna listan som du vill skriva ut: Inkorg, Teamets inkorg (Todoist Business), Idag, Kommande, eller ett specifikt projekt, etikett eller filter.
  2. Klicka på din avatar längst upp till höger.
  3. Välj Skriv ut.
  4. (Valfritt) Klicka på Inkludera kommentarer för att även skriva ut uppgiftskommentarerna på din lista.
  5. Följ instruktionerna i utskriftsfönstret för att skriva ut din lista.
Dessvärre kan du endast skriva ut uppgifter från Todoists appar för webben, macOS eller Windows (inklusive tidigare Windowsversioner).

Vanliga frågor

Kan man skriva ut en uppgiftslista som ligger i en Anslagsvy?

Nej. När du skriver ut från Anslagsvyn, så kommer din uppgiftslista automatiskt att göras om till listvy. Därför så rekommenderar vi att du ställer in din uppgiftslista till Listvy innan du skriver ut.

Hur skriver man ut alla sina uppgifter?

Det lättaste sättet att skriva ut alla dina uppgifter på, är att öppna ett Se alla-filter, följt av utskriftsinstruktionerna som beskrevs tidigare i artikeln.

Hur skriver man ut en uppgift (med alla dess kommentarer)?

Vänligen observera att detta endast kan göras direkt från en webbläsare:

1. Öppna todoist.com i en webbläsare.
  2. Klicka på en uppgift för att öppna uppgiftsvyn.
  3. Öppna uppgiftens kommentarsflik.
  4. Håll ned Ctrl + P (eller Cmd + P) för att starta webbläsarens egna utskriftsfunktion.