Skriv ut dina uppgifter

Business

Oavsett hur mycket du litar på din digitala att-göra-lista, så finns det tillfällen då du helt enkelt behöver ha dina uppgifter på papper. Såhär skriver du ut dem från din Todoist:

1. Öppna den lista du vill skriva ut: Inkorg, Teamets inkorg (Todoist Business), Idag, Kommande 7 dagarna, eller ett specifikt projekt, etikett eller filter.
  2. Längst upp till höger, klicka på kugghjulet och välj Skriv ut. Om några av dina uppgifter innehåller kommentarer, kommer du bli tillfrågad om du vill inkludera dem i utskriften.

Dessvärre kan du endast skriva ut uppgifter från Todoists appar för webben, Mac eller Windows (inklusive tidigare Windowsversioner).