Skapa ett Todoist-konto

Business

Tack för att du provar Todoist. Det är jättekul att ha dig här!

Du kan enkelt komma igång med ett nytt konto på ett ögonblick:

1. Öppna Todoist-appen.
  2. Längst upp till höger klickar du på Registrera.
  3. Välj hur du vill skapa ett konto på Todoist:
    • Om du vill registrera dig med Google, klickar du på Fortsätt med Google.
    • Om du vill registrera dig med Facebook, klickar du på Fortsätt med Facebook.
    • Om du vill registrera dig med ditt Apple-konto, så klickar du på Fortsätt med Apple.
    • Om du vill registrera dig med din e-postadress, så anger du din e-post och klickar på Registrera med e-post.
  1. Öppna Todoist.
  2. Klicka på Registrera-knappen.
  3. Välj hur du vill skapa ett konto på Todoist:
    • Om du vill registrera dig med Google, klickar du på Fortsätt med Google.
    • Om du vill registrera dig med Facebook, klickar du på Fortsätt med Facebook.
    • Om du vill registrera dig med Apple, klickar du på Fortsätt med Apple.
    • Om du vill registrera dig med e-post, anger du din e-postadress och klickar på Registrera med e-post.
  1. Öppna Todoist.
  2. Välj hur du vill skapa ett konto på Todoist:
    • Om du vill registrera dig med Google, trycker du på Fortsätt med Google.
    • Om du vill registrera dig med Facebook, trycker du på Fortsätt med Facebook.
    • Om du vill registrera dig med Apple, trycker du på Fortsätt med Apple.
    • Om du vill registrera dig med e-post, trycker du på Fortsätt med e-post och anger din e-postadress.
  1. Öppna Todoist.
  2. Välj hur du vill skapa ett konto på Todoist:
    • Om du vill registrera dig med Google, trycker du på Fortsätt med Google.
    • Om du vill registrera dig med Facebook, trycker du på Fortsätt med Facebook.
    • Om du vill registrera dig med Apple, trycker du på Fortsätt med Apple.
    • Om du vill registrera dig med e-post, trycker du på Fortsätt med e-post och anger din e-postadress.

Om du precis har börjat att använda Todoist, glöm då inte att titta på vår Komma-igång-guide.