Skapa ett Todoist-konto

Business

Tack för att du provar Todoist. Det är jättekul att ha dig här!

Du kan enkelt komma igång med ett nytt konto på ett ögonblick:

1. Öppna Todoist.
  2. Längst upp till höger klickar du på Skapa konto.
  3. Välj hur du vill skapa ett konto i Todoist:
    • Om du vill registrera dig med Google, så klickar du på Fortsätt med Google
    • Om du vill registrera dig med Facebook, så klickar du på Fortsätt med Facebook
    • Om du vill registrera dig med ditt Apple-konto, så klickar du på Fortsätt med Apple
    • Om du vill registrera dig med e-post, så anger du din e-postadress och klickar på Registrera med e-post
  1. Öppna Todoist.
  2. Klicka på Skapa konto.
  3. Välj hur du vill skapa ett konto i Todoist:
    • Om du vill registrera dig med Google, så klickar du på Fortsätt med Google
    • Om du vill registrera dig med Facebook, så klickar du på Fortsätt med Facebook
    • Om du vill registrera dig med ditt Apple-konto, så klickar du på Fortsätt med Apple
    • Om du vill registrera dig med e-post, så anger du din e-postadress och klickar på Registrera med e-post
  1. Öppna Todoist.
  2. Välj hur du vill skapa ett konto i Todoist:
    • Om du vill registrera dig med ditt Google-konto, trycker du på Fortsätt med Google
    • Om du vill registrera dig med ditt Facebook-konto, trycker du på Fortsätt med Facebook
    • Om du vill registrera dig med ditt Apple-konto, så trycker du på Fortsätt med Apple
    • Om du vill registrera dig med e-post, så trycker du på Fortsätt med e-post och anger din e-postadress
  1. Öppna Todoist.
  2. Välj hur du vill skapa ett konto i Todoist:
    • Om du vill registrera dig med ditt Google-konto, trycker du på Fortsätt med Google
    • Om du vill registrera dig med ditt Facebook-konto, trycker du på Fortsätt med Facebook
    • Om du vill registrera dig med ditt Apple-konto, så trycker du på Fortsätt med Apple
    • Om du vill registrera dig med e-post, så trycker du på Fortsätt med e-post och anger din e-postadress
Om du precis har börjat att använda Todoist, glöm då inte att titta på vår Komma-igång-guide.