Skapa ett Todoistkonto

Business

Tack för att du tar en titt på Todoist! Du kan komma igång med ett nytt konto på ett ögonblick:

1. Öppna Todoist appen.
  2. Längst upp till höger, klicka på Registrera.
  3. Klicka på knappen förRegistrera med Googlekonto och välj det Googlekonto du vill koppla till ditt Todoistkonto eller Registrera med Facebookkonto  och anslut till ditt Facebookkonto, ellerskriv in namn, e-postadress och lösenord och klicka på Skapa mitt konto.
  1. Öppna Todoist-appen.
  2. Klicka på Registrera-knappen.
  3. Klicka på knappen förRegistrera med Googlekonto och välj det Googlekonto du vill koppla till ditt Todoistkonto eller Registrera med Facebookkonto  och anslut till ditt Facebookkonto, ellerskriv in namn, e-postadress och lösenord och klicka på knappen för Registrera.
  1. Öppna Todoist-appen.
  2. Tryck på knappen för Fortsätt med Google och välj det Googlekonto du vill koppla till ditt Todoistkonto, eller Fortsätt med Facebook och anslut till ditt Facebookkonto, eller Fortsätt med e-post: skriv in namn, e-postadress och lösenord och tryck på knappen förRegistrera.
  1. Öppna Todoist-appen.
  2. Tryck på knappen för Registrera med Google och välj det Googlekonto du vill koppla till ditt Todoistkonto eller Registrera med Facebook och anslut till ditt Facebookkonto, eller skriv in namn, e-postadress och lösenord och tryck på knappen för Registrera.

Om du precis har börjat använda Todoist, glöm inte att titta på vår Komma-igång-guide.