Integrationer

Business

Anslut alla appar du använder för att få saker gjorda och behålla allting organiserat med Todoist. Katalogen över Todoistintegrationerna erbjuder ett dussintal appar som du kan använda för att lägga till hjälpsamma funktioner i din att-göra-lista.

Här är några saker du kan göra med Todoistintegrationer:

Hur man kommer igång:

• Utforska vår integrationskatalog.
  • Följ instruktionerna där för att godkänna de appanslutningar du vill ha.

Vem som helst kan bygga en Todoistintegration, så välj tjänster som du litar på. Vår integrationskatalog ger dig en lista på betrodda appar som du kan börja med. Om du misstänker att en app bryter mot våra API-villkor, vänligen, meddela oss.

Om du är utvecklare och intresserad av att bygga en Todoistintegration, besök vår Dokumentation över Todoist-API för att komma igång. Du kan alltid höra av dig till oss med frågor eller för att berätta vad du har för planer - vi vill gärna höra.