Kan man använda Todoist offline?

Business

Att använda Todoist offline är ett bra sätt att hålla sig organiserad var som helst, när som helst.

Todoists offlineläge aktiveras automatiskt när du inte har tillgång till internet, på följande plattformar: Webb, Android, iOS, MacOS och Windows 10.

Eventuella ändringar du gör i Todoist medan du är offline, kommer automatiskt att synkas med servern så fort du återansluter till internet.

Innan du går i offlineläge behöver du se till att du är inloggad på Todoist, eftersom du inte kan logga in på appen när du är offline.