Ändra färgtema

Business

Gör Todoist mer personligt med din egen stil, genom att välja det färgtema som passar dig bäst. Välj ett av flera Bas- eller Pro-alternativ:

Gratisteman

Todoist, Svart, Neutral, Mandarin och Mörkt.

Pro-teman

Solros, Klöver, Blåbär, Himmel, Ametist, Grafit, Rosa och Kungsblå.

Hur du väljer ditt tema:

1. Klicka på din avatar  längst upp till höger i Todoist.
  2. Välj Tema
  3. Välj temat som du vill använda.
  4. Alternativt, så kan du växla Synka tema till AV för att kunna använda olika teman på dina olika enheter, eller till PÅ för att använda det valda temat på alla dina enheter.

1. Längst upp till vänster i Todoist trycker du på menyikonen.
  2. Längst ned i vänstermenyn trycker du på Inställningar och väljer Tema.
  3. Välj temat som du vill använda.
  4. Alternativt, så kan du växla Synka tema till AV för att kunna använda olika teman på dina olika enheter, eller till PÅ för att använda det valda temat på alla dina enheter.
  5. Valfritt: Du kan ställa in Todoist på att automatiskt byta till Mörkt tema när din enhet använder Mörkt tema. Du slår på det med reglaget för Automatiskt mörkt läge. Endast tillgängligt på Android 10 och högre.

1. På din huvudsida i Todoist trycker du på kugghjulet längst upp till höger.
  2. I dina inställningar väljer du Tema.
  3. Välj temat som du vill använda.
  4. Alternativt, så kan du växla Synka tema till AV för att kunna använda olika teman på dina olika enheter, eller till PÅ för att använda det valda temat på alla dina enheter.
  5. Valfritt: Du kan ställa in Todoist på att automatiskt byta till Mörkt läge när din iOS-enhet använder Mörkt läge. Du slår på det med reglaget för Automatiskt mörkt läge.

Så snart du uppnår Upplyst Karmanivå, så kommer ett nytt hemligt tema att låsas upp i ditt konto.