Ändra färgtema

Business

Gör Todoist mer personligt med din egen stil, genom att välja det färgtema som passar dig bäst. Välj ett av flera Bas- eller Premiumalternativ:

Gratisteman: Todoist, Svart, Neutral, Mandarin och Mörkt.

Premiumteman: Solros, klöver, blåbär, himmel, ametist och grafit.

Såhär väljer du tema:

1. Längst upp till höger klickar du på kugghjulet och väljer Tema.
  2. Välj temat som du vill använda.
  3. Alternativt, så kan du växla Synka tema till AV för att kunna använda olika teman på dina olika enheter, eller till PÅ för att använda det valda temat på alla dina enheter.

1. Längst upp till höger i Todoist klickar du på kugghjulet.
  2. Till höger, under Inställningar, klickar du på Tema.
  3. Välj temat som du vill använda.
  4. Alternativt, så kan du växla Synka tema till AV för att kunna använda olika teman på dina olika enheter, eller till PÅ för att använda det valda temat på alla dina enheter.

1. Längst upp till vänster i Todoist trycker du på menyikonen.
  2. Längst ned i vänstermenyn trycker du på Inställningar och väljer Tema.
  3. Välj temat som du vill använda.
  4. Alternativt, så kan du växla Synka tema till AV för att kunna använda olika teman på dina olika enheter, eller till PÅ för att använda det valda temat på alla dina enheter.
  5. Valfritt: Du kan ställa in Todoist på att automatiskt byta till Mörkt tema när din enhet använder Mörkt tema. Du slår på det med reglaget för Automatiskt mörkt läge. Endast tillgängligt på Android 10 och högre.

1. På din huvudsida i Todoist trycker du på kugghjulet längst upp till höger.
  2. I dina inställningar väljer du Tema.
  3. Välj temat som du vill använda.
  4. Alternativt, så kan du växla Synka tema till AV för att kunna använda olika teman på dina olika enheter, eller till PÅ för att använda det valda temat på alla dina enheter.
  5. Valfritt: Du kan ställa in Todoist på att automatiskt byta till Mörkt läge när din iOS-enhet använder Mörkt läge. Du slår på det med reglaget för Automatiskt mörkt läge.