Ändra färgteman

Business

Gör Todoist mer personligt med din egen stil, genom att välja det färgtema som passar dig bäst. Välj ett av flera Bas- eller Premiumalternativ:

Basteman: Todoistrött, svart, mörkt, neutralt och mandarin.

Premiumteman: Solros, klöver, blåbär, himmel, ametist och grafit.

Såhär väljer du tema:

1. Längst upp till höger, klicka på kugghjulet och välj Tema.
  2. Välj det tema du vill använda.
  3. Alternativt, ställ alternativet Synka tema till AV för att kunna använda olika teman på dina olika enheter, eller till PÅ för att använda det valda temat på alla dina enheter.

1. Längst upp till vänster i din Todoist, klicka på kugghjulet.
  2. Till höger, under Inställningar, klicka på Tema.
  3. Välj det tema du vill använda.
  4. Alternativt, ställ alternativet Synka tema till AV för att kunna använda olika teman på dina olika enheter, eller till PÅ för att använda det valda temat på alla dina enheter.

1. Längst upp till vänster i din Todoist, tryck på menyikonen.
  2. Längst ned i vänstermenyn, tryck på Inställningar och välj Tema.
  3. Välj det tema du vill använda.
  4. Alternativt, ställ alternativet Synka tema till AV för att kunna använda olika teman på dina olika enheter, eller till PÅ för att använda det valda temat på alla dina enheter.

1. När du är inne på din huvudsida i Todoist, tryck på kugghjulet längst upp till höger.
  2. I dina inställningar, välj Tema.
  3. Välj det tema du vill använda.
  4. Alternativt, ställ alternativet Synka tema till AV för att kunna använda olika teman på dina olika enheter, eller till PÅ för att använda det valda temat på alla dina enheter.