Etiketter

Business

Spara tid genom att sätta etikett på liknande uppgifter som liknar varandra. Då går det mycket snabbare att ta fram en lista på alla uppgifter som har just den etiketten.

Du kan lägga till vilken etikett som helst, men till att börja med har du här några av de mest populära:

• @e-post – Använd denna etikett för att skapa en lista med alla e-postuppgifter i alla dina projekt, så att du kan svara på alla samtidigt.
  • @väntar – Lägg till denna etikett i alla uppgifter där du väntar på något annat som behöver hända innan du kan börja. Då glömmer du inte att följa upp.
  • @15_min – Kolla denna etikett när du har 15 minuter över, för att ta hand om ett par stycken småuppgifter.

På valfri plattform – webb, dator, eller mobil – bara skriv @ direkt i uppgiftsfältet, följt av etikettnamnet. Du kommer att kunna välja från en lista med existerande etiketter eller lägga till en ny.

Den smarta Snabbtilläggningen kommer automatiskt känna igen och lägga till etiketten när du sparar uppgiften.

Snygga till dina etiketter med emotikoner. Till exempel, @e-post 💌 eller @väntar 💤.

Hur man söker efter en etikett

skriv in etikettnamnet i sökfältet högst upp i din Todoist. Om du till exempel skriver “@väntar” i sökfältet kommer alla uppgifter som har etiketten @väntar att tas fram.

I apparna för webben, macOS, eller Windows kan du användakortkommandot  f för att göra en ny sökning.

Du kan även hitta en hel lista på dina existerande etiketter under Etikettfliken i din Todoist.

Klicka eller tryck på valfritt etikettnamn för att ta fram en lista på alla tillhörande uppgifter. (Uppgifter med den etiketten som har tilldelats någon annan kommer att exkluderas från listan.)

Du kan även skapa filter med hjälp av etiketter. Till exempel, filterförfrågan “idag & @e-post” kommer ta fram alla dina uppgifter med @e-postetiketten, som även förfaller idag.

Mer om etiketter: