Dela projekt & samarbeta

Tillgängligt för:
Bas
Premium
Business

Todoist gör det enkelt att samarbeta med vem som helst – dela projekt, tilldela uppgifter och diskutera detaljer med medarbetare eller nära och kära. Du kommer att meddelas så fort viktiga ändringar görs i dina delade projekt.

När du har bjudit in någon till ett projekt kommer du att kunna tilldela dem uppgifter och skicka kommentarer till dem.

sharing-web-assign.jpg


sharing-web-notify.jpg

sharing-windows-assign.jpg


sharing-windows-notify.jpg

sharing-ios-assign.jpg


sharing-ios-notify.jpg

sharing-android-assign.jpg


sharing-android-notify.jpg

Alla du delar ett projekt med kommer att ha full tillgång till all information inklusive uppgifter, kommentarer och uppladdade filer. De kommer att kunna lägga till nya uppgifter, tilldela uppgifter, slutföra uppgifter, lägga till kommentarer och (om de har Premium) ladda upp nya filer. Du kan till och med dela projekt med människor som ännu inte har ett Todoistkonto.

Basanvändare kan dela valfritt projekt med upp till 5 personer (det kan vara 5 olika personer i varje projekt). Premiumanvändare kan dela projekt med upp till 25 personer och Businessanvändare kan dela med upp till 50 personer.

Hur man delar projekt

  1. Högerklicka på det projekt som du vill dela.
  2. Välj Dela projekt från menyn.
  3. Skriv in namnet på den person som du vill dela med. Om det är någon som du aldrig har delat projekt med tidigare, kommer du att behöva skriva in e-postadressen som är associerad med personens Todoistkonto. Om hen inte har ett Todoistkonto kan du bara skriva in vederbörandes e-postadress. Då kommer en inbjudan att skickas via e-post, där man på ett ögonblick kan registrera sig för ett gratiskonto.
  4. Klicka på Bjud in för att skicka en eller fler inbjudningar.  

sharing-web-sharing.jpg

 

  1. Klicka eller tryck på projektet som du vill dela.
  2. Klicka eller tryck på personikonen längst upp till höger i projektet.
  3. Skriv in namnet på den person som du vill dela med. Om det är någon som du aldrig har delat projekt med tidigare, kommer du att behöva skriva in e-postadressen som är associerad med personens Todoistkonto. Om hen inte har ett Todoistkonto kan du bara skriva in vederbörandes e-postadress. Då kommer en inbjudan att skickas via e-post, där man på ett ögonblick kan registrera sig för ett gratiskonto.

sharing-windows-sharing.jpg

  1. Tryck för att öppna projektet som du vill dela.
  2. Tryck påIos-more-outline.svgde tre punkterna längst upp till höger.
  3. Välj Dela projekt. En lista på alla nuvarande samarbetspartners inom projektet kommer att visas. Om projektet inte är delat, kommer du istället att se alternativet att Bjuda in deltagare till projektet.
  4. Tryck på plustecknet (+) längst upp till höger för att lägga till nya samarbetspartners.
  5. Nu kan du lägga till en ny samarbetspartner genom att antingen Lägga till från projekt eller Lägga till från kontakter, eller skriva in namnet på den person som du vill dela med. Om det är någon du aldrig har delat projekt med tidigare kommer du att behöva lägga till e-postadressen som är associerad med deras Todoistkonto. Om de inte har ett Todoistkonto kan du bara skriva in deras e-postadress. De kommer att få en inbjudan via e-post, där de på ett ögonblick kan registrera sig för ett gratiskonto.

sharing-ios-sharing.jpg

Om din iOS-enhet använder version iOS 13 eller högre, så kan du även dela ett projekt i projektets kontextmeny.
  1. Tryck för att öppna projektet som du vill dela.
  2. Tryck på three_dots.pngde tre punkterna längst upp till höger.
  3. Välj Dela projekt. En lista på alla nuvarande samarbetspartners inom projektet kommer att visas.
  4. Tryck på personikonen längst upp till höger igen för att lägga till nya samarbetspartners.
  5. Skriv in namnet på den person du vill dela med. Om det är någon du aldrig delat projekt med tidigare kommer du behöva skriva in e-postadressen som är associerad med deras Todoistkonto. Om de inte har ett Todoistkonto kan du bara skriva in deras e-postadress. De kommer att få en inbjudan via e-post där de på ett ögonblick kan registrera sig för ett gratiskonto.

sharing-android-sharing.jpg

Alla som du bjuder in till ett projekt kommer att få ett e-postmeddelande - och om de redan har ett konto - en avisering i sin Todoist.

Du kan ändra dina inställningar till att automatiskt acceptera inbjudningar från personer som du tidigare har delat projekt med.

sharing-web-auto-accept.jpg

Hur man tar bort personer från delade projekt

  1. Högerklicka på det delade projektet.
  2. Välj Dela projekt. En lista på alla nuvarande samarbetspartners kommer att visas.
  3. Håll muspekaren över namnet som du vill ta bort och klicka på papperskorgen som visas till höger.
  1. Klicka eller tryck på det delade projektet.
  2. Klicka eller tryck på personikonen längst upp till höger.
  3. Klicka eller tryck på papperskorgen bredvid de namn som du vill ta bort.
    1. Öppna det delade projektet.
    2. Tryck påIos-more-outline.svgde tre punkterna längst upp till höger.
    3. Tryck på Dela projekt i rullgardinsmenyn. En lista på nuvarande samarbetspartners kommer att visas.
    4. Tryck på Screenshot_2020-03-24_at_13.40.27.png -ikonen bredvid det/de namn som du vill ta bort.
    5. Tryck på Ta bort samarbetspartner.
Om din iOS-enhet använder version iOS 13 eller högre, så kan du även ta bort en samarbetspartner från ett projekt i projektets kontextmeny.
  1. Öppna det delade projektet.
  2. Tryck påthree_dots.pngde tre punkterna längst upp till höger.
  3. Tryck på Dela i rullgardinsmenyn. En lista på nuvarande samarbetspartners kommer att visas.
  4. Tryck på three_dots.pngde tre punkterna bredvid det/de namn som du vill ta bort.  
  5. Tryck på Radera.