Hur man formaterar text

TillgÀngligt för:
Business

FĂ„ din text att sticka ut med fetstil, piffa till dina projektnamn med emotikoner 🎉 eller lĂ€gg till behĂ€ndiga lĂ€nkar i din text! Du behöver bara markera text och sedan vĂ€lja formateringsalternativ frĂ„n redigeringsmenyn som dyker upp.

LÀs vidare för att lÀra dig mer:

Du kan lÀgga till nya rader genom att trycka pÄ Shift + Enter.

För uppgiftsnamn har redigeraren stöd för:

• Göra text feststilt eller kursiv.
  • Göra om text till ett kodblock.
  • Göra om text till en lĂ€nk.

För uppgiftsbeskrivningar och kommentarer stöder redigeraren Àven:

• Göra text feststilt eller kursiv.
  • H1- och H2-rubriker.
  • Göra om text till citat eller kodblock.
  • Punkt- eller nummerlistor.
  • Göra om text till en lĂ€nk.
OvanstÄende formateringsalternativ finns för nÀrvarande inte tillgÀngliga pÄ Android och iOS.

Vanliga frÄgor

Stöder ni fortfarande Markdown-formatering?

Ja, att klistra in Markdown eller att skriva dess syntax i Todoist borde omvandlas till Rich Text-format.

Om du kopierar och klistrar in Markdown frÄn andra kÀllor, se dÄ till att du klistrar in dem som oformaterad text (du kan göra det genom att anvÀnda kortkommandot Ctrl/Cmd + Shift + V).

Hur tar jag bort en lÀnk frÄn en text?

1. Markera texten som innehÄller lÀnken.
  2. Klicka pÄ LÀnk.
  3. Klicka pÄ soptunnan

Finns redigeraren tillgÀnglig i mobilappar?

Av tekniska skÀl stöder inte iOS- och Android-apparna för nÀrvarande alla formateringsalternativ som finns tillgÀngliga i vÄra webb- och datorappar. Vi Àr ledsna för det!

Varför har ni olika formateringsalternativ för uppgiftsnamn, uppgiftsbeskrivningar och kommentarer?

PÄ grund av begrÀnsat utrymme för uppgiftsnamnet, sÄ gÄr det inte att fÄ plats med formateringsalternativ som t.ex. punktlistor, nummerlistor, H1-rubriker, H2-rubriker eller citat.

GÄr det att inaktivera redigeraren och endast anvÀnda Markdown-alternativ?

Nej, det gÄr tyvÀrr inte just nu.