Textformatering

Business

Gör så att din uppgift står ut i fetstil, fixa projektnamnen med emotikoner 🎉 , eller ändra hyperlänkad text i dina kommentarer.

Hypertext, fetstil, kursiv stil och emotikoner stöds alla i uppgiftsnamn, projektnamn och kommentarer. Emotikoner stöds också i etikettnamn 👏

Todoist använder sig av CommonMarks syntaxbeskrivning på alla plattformar.

Formateringsalternativ

I uppgiftsnamn, projektnamn och kommentarer stödjer vi:

• Fetstil: **fetstil** eller __fetstil__

• Kursiv: *kursiv* eller _kursiv_

• Fetstil & kursiv: ***fetstil & kursiv*** eller ___fetstil & kursiv___

I kommentarer stödjer vi även:

• Infogad kod: `sätt in kod här`

• Kodblock: ```infoga kod här```

Emotifiera din Todoist

I uppgiftsnamn, projektnamn, uppgiftskommentarer och etikettnamn stödjer vi alla standardemotikoner som du lärt dig att älska ❤️.

Mästartips nr. 1 för emotikoner: Klipp och klistra en emotikon direkt från en hemsida som till exempel getemoji.

Mästartips nr. 2 för emotikoner: Använd dessa inte-så-kända-men-väldigt-användbara kortkommandona för emotikoner, för Mac och Windows, för att snabbt lägga till en emotikon i Todoists appar för webb, Mac och Windows 💨

Vanliga frågor

Q: Fråga: Hur lägger man till en länk som innehåller parenteser, som t.ex. http://www.test.com/types_of_apples(fruit)?

Svar: Du behöver koda parentesen i URL:en med hjälp av procentkodning. För den här länken ska "(" ersättas med "%28" och ")" ska ersättas med "%29". Så URL:en du använder i Todoist blir:

http://www.test.com/types_of_apples%28fruit%29

Med det här verktyget gör du enkelt om din URL.