Att ge Premium i gåva (har upphört)

Business

Från och med 28 augusti 2018 är det inte längre möjligt att köpa Todoist Premium som gåva.

Gåvor som är inköpta före detta datum kan fortfarande lösas in på https://todoist.com/redeem.

Vanliga frågor

Fråga: Jag har tappat bort min presentkod på Todoist. Vad ska jag göra?

Svar: Kontakta bara vår kundsupport. De kommer hjälpa dig att komma åt din presentkod.

Fråga: Kan jag få pengarna tillbaka?

Svar: Ja! Om det var mindre än 30 dagar sedan du gjorde inköpet, så kontaktar du bara vår kundsupport för en återbetalning. Presentkoden du köpte kommer avaktiveras och de extra 3 månaderna med Premium kommer tas bort från ditt Todoistkonto. Om koden redan har aktiverats kommer återstående Premiumtid att tas bort från det kontot.

Fråga: Vilka Todoistanvändare kan lösa in en presentkod?

Svar: Användare av både Bas och Premium kan lösa in koden. Presentkoder kan inte lösas in av Businessanvändare.

Fråga: Kan jag överföra en presentkod på Todoist till någon annan?

Svar: En presentkod på Todoist är helt överförbar. Om du skickar en presentkod till någon som inte vill ha den, så kan du alltid skicka samma presentkod till en annan person, så länge koden ännu inte har aktiverats.

Fråga: Har presentkoder på Todoist ett utgångsdatum?

Svar: Presentkoder på Todoist har inga utgångsdatum.