Vad är det för skillnad mellan Premium och Business?

Business

Todoist Business inkluderar alla de funktioner Todoist Premium har - såsom påminnelser, kommentarer, filuppladdningar och mer - förutom ett par praktiska förmågor för teamanvändare och administratörer:

• Lägg till och hantera användare från en och samma plats
  • Hantera betalningar och fakturor på en och samma plats
  • Ta bort användare från delade projekt (till exempel när en anställd lämnar företaget)
  • Ställ in projektdelningstillstånd (till exempel, gör det endast möjligt att dela projekt med andra som är del av samma konto)
  • Dela enkelt projekt med andra inom kontot genom att använda namn istället för att skriva in varje teamkamrats e-post (varje användare har tillgång till sitt teams kontaktlista).

Nyfiken på hur Todoist Business kan hjälpa ditt team hålla sig organiserade och ansvarstagande? Läs mer om Todoist Business, eller registrera dig för en 30-dagars provperiod för att testa det tillsammans med ditt team.