Betalningsmetoder som stöds

Business

Oavsett om du vill uppgradera till en Pro-version eller uppgradera ditt team med en Business-version, så finns det stöd för flera betalningsmetoder att välja bland.

Kolla in Todoists prissida för att läsa mer om priserna och funktionerna som ingår i antingen Pro- eller Business-versionen.

Bankkort

För att betala med ett kredit- eller betalkort, använd något av betalkorten som stöds:

• American Express
  • Discover och Diners Club
  • Japan Credit Bureau (JCB)
  • Mastercard
  • UnionPay
  • Visa och Visa Debit

Todoist Pro

Uppgradera genom Betalningsmetoder Faktureringsperiod Valuta

Todoists webbsida

• Betal- eller kreditkort
  • Apple Pay (tillgängligt på Safari)
  • Länk
  • iDEAL (tillgängligt för användare från Nederländerna)
  • SEPA (på begäran)
Månadsvis eller årsvis AUD, CAD, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, SEK eller USD
Köp inuti appen med Apple Betalningsmetider i App Store Månadsvis eller årsvis Alla valutor som stöds i App Store
Köp inuti appen med Google Betalningsmetoder i Google Play Månadsvis eller årsvis Alla valutor som stöds i Google Play

Banköverföring, checkar och köporder är inte godkända betalningsmetoder.

Todoist Business

Uppgradera ett team till Business-versionen genom Todoists webbsida med någon av de godkända betalningsmetoderna.

Om du är en del av ett team som har blivit uppgraderat till Business, så får du automatiskt åtkomst till Pro-funktioner i dina egna projekt!

Läs mer

• Uppdatera betalningsuppgifter för en betalversion, t.ex. när du ska byta bankkort eller byta till månads- eller årsfakturering.
  • Säg upp en betald Todoist-version.
  • Om det uppstår problem med att använda Link för att betala för Todoist, läs då mer om hur du återställer ditt Link-konto genom att byta telefonnummer.
  • Om du har problem med att lägga till eller uppdatera betalningsuppgifter, kontakta då oss.