Ändra e-postadress

Business

Det är snabbt och enkelt att ändra e-postadressen som du använder på ditt Todoist-konto. Såhär gör du:

Du kan bara länka en e-postadress med ditt Todoistkonto.

1. Klicka på kugghjuletlängst upp till höger i Todoist..
  2. Välj Inställningar.
  3. Klicka på Redigera bredvid din e-postadress.
  4. I popup-fönstret som öppnas anger du din e-postadress och skriver in den igen för att bekräfta.
  5. Skriv in ditt lösenord.
  6. Klicka på Uppdatera e-post.

1. Klicka på kugghjulet längst upp till höger i Todoist.
  2. Brevid din e-postadress klickar du på Redigera.
  3. Ange ditt lösenord.
  4. Skriv in din nya e-postadress och upprepa den för att bekräfta.
  5. Klicka på Uppdatera e-post.
  1. Tryck på på menyikonen längst upp till vänster i Todoist.
  2. Längst ned på menyn trycker du på Inställningar.
  3. Välj Konto.
  4. Välj E-post.
  5. Skriv in din nya e-postadress och upprepa den för att bekräfta.
  6. Ange ditt lösenord för Todoist. (Om du inte har något lösenord, eftersom du använder ditt konto i Google, Facebook eller Apple för att logga in på Todoist, så kommer du inte att se detta alternativ.)
  7. Tryck på skickaikonen.
  1. På din huvudsida i Todoist trycker du på kugghjulet längst upp till höger.
  2. Tryck på Konto.
  3. Tryck på din e-postadress.
  4. Skriv in en ny e-postadress och upprepa den för att bekräfta.
  5. Ange ditt lösenord för Todoist.
  6. Tryck på Klar.

Vanliga frågor

Fråga: Jag kan inte ändra min e-post, eftersom den redan är registrerad på ett annat Todoist-konto. Vad ska jag göra?

Svar: Om du vill använda en e-post från ett annat Todoist-konto, så loggar du först in på det andra kontot och ändrar adressen där. På det sättet så frigörs e-postadressen för att återanvändas på det första kontot. Om du inte vill behålla ditt andra konto, så kan du även radera det.