Ändra e-postadress

Business

Det är snabbt och enkelt att ändra e-postadressen som du använder till ditt Todoist-konto. Såhär gör du:

Du kan bara koppla en e-postadress till ditt Todoist-konto.
  1. Klicka på din avatar  längst upp till höger i Todoist.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Hantera konto. Dina kontoinställningar för Todoist kommer då att öppnas i en webbläsare.
  4. Under din e-postadress så väljer du Byt e-post.
  5. Ange din nya e-postadress och skriv in den igen för att bekräfta.
  6. Skriv in ditt lösenord.
  7. Välj Byt e-post.
  1. Klicka på din avatar  längst upp till höger i Todoist.
  2. Välj Inställningar.
  3. Under din e-postadress så väljer du Byt e-post.
  4. Ange din nya e-postadress och skriv in den igen för att bekräfta.
  5. Skriv in ditt lösenord.
  6. Välj Byt e-post.
  1. Svep applisten längst ned uppåt för att öppna menyn.
  2. Tryck på kugghjulsikonen längst upp till höger för att öppna Inställningar.
  3. Välj Konto.
  4. Välj E-post.
  5. Ange din nya e-postadress och skriv in den igen för att bekräfta.
  6. Ange ditt gamla lösenord. (Om du inte har något lösenord, eftersom du använder Google eller Facebook för att logga in på Todoist, så kommer du inte att se detta alternativ.)
  7. Tryck på skickaikonen.
  1. På din huvudsida i Todoist trycker du på kugghjulet längst upp till höger.
  2. Tryck på Konto.
  3. Tryck på din e-postadress
  4. Ange en ny e-postadress och skriv in den igen för att bekräfta.
  5. Ange ditt Todoist-lösenord
  6. Tryck på Klar.

Vanliga frågor

Jag kan inte ändra min e-post, eftersom den redan är registrerad på ett annat Todoist-konto. Vad ska jag göra?

Om du vill använda en e-post från ett annat Todoist-konto, så loggar du först in på det andra kontot och ändrar adressen där. På det sättet så frigörs e-postadressen för att återanvändas på det första kontot. Om du inte vill behålla ditt andra konto, så kan du även radera det.