Prova Todoist Business kostnadsfritt

Business

Todoist Business hjälper team att hålla sig organiserade och ansvarstagande utan all den vanliga byråkratin. Det är den enkla men ändå kraftfulla uppgiftshanteringen du har kommit att förvänta dig från Todoist, anpassad för teamsamarbete. Och med appar för alla enhetersom ditt team redan använder.

Några saker ditt team kan göra med Todoist Business:

• Tilldela uppgifter och sätt förfallodatum så att alla vet vem som är ansvarig för vad.
  • Dela filer, diskutera detaljer och håll all relevant information ordnad på en plats.
  • Få en tydlig överblick på vad som händer i varje projekt - vad som redan har hänt och vad som är nästa steg.

Och mycket mer.

Nyfiken på hur Todoist Business kan hjälpa ditt team att hålla sig organiserade och ansvarstagande?

Läs mer om Todoist Businesseller registrera dig för en gratis 30-dagars provperiod för att prova det med ditt team.

Frågor folk ofta har i det här läget:

Vad är det för skillnad mellan Todoist Premium och Todoist Business?

Todoist Business inkluderar alla de funktioner Todoist Premium har - såsom påminnelser, kommentarer, filuppladdningar och mer - förutom ett par praktiska förmågor för teamanvändare och administratörer:

• Lägg till och hantera användare från en central plats.
  • Hantera betalningar och fakturor från en central plats.
  • Ta bort användare från delade projekt (till exempel när en anställd lämnar företaget).
  • Ställ in projektdelningstillstånd (till exempel, gör så att endast de som hör till samma konto kan dela projekt med varandra).
  • Dela enkelt projekt med andra inom kontot genom att använda namn istället för att skriva in varje teamkamrats e-post (varje användare har tillgång till sitt teams kontaktlista).

Jag använder redan Premium. Hur växlar jag till Business?

Du kan ändra din kontostatus från Premium till Business när som helst utan att förlora data eller behöva betala igen för ett uppgraderat konto. Gå bara till https://todoist.com/business och starta testversionen.

Vårt system kommer automatiskt att kontrollera om du eller andra inbjudna konton är Premium och kommer att konvertera värdet av den återstående Premiumtiden till ett kontosaldo för ditt Businessteam. Detta saldo kommer sedan att användas för att helt eller delvis täcka din första Businessfaktura.