Kom igång med Todoist

Business

Grattis till ditt nya Todoist-konto!

Vet du inte vad du ska göra först? Börja här:

Steg 1: Lär dig snabbt grunderna med vår Komma-igång-guide

Alla Todoists funktioner kanske verkar överväldigande först, men oroa dig inte! Vår Komma-igång-guide är särskilt framtagen för att guida dig genom grunderna, steg för steg.

Steg 2: Ta med dina uppgifter överallt

Ladda ned gratis Todoist-appar och insticksprogram till över 10 plattformar inklusive webb, dator, mobil, e-post, med flera.

Dessutom så kan du enkelt ansluta Todoist till alla dina andra verktyg. Hitta integrationer till plattformar som t.ex. Alexa, Google Kalender, Slack - eller bygg din egen med IFTTT eller Zapier.

Steg 3: Få inspiration

Det finns inget "ett sätt för alla" att använda Todoist. Det bästa sättet är det som passar dig och ditt arbetsflöde.

För inspiration på hur du kan få Todoist att passa dina behov, ta då en titt på våra arbetsflödesguider och Todoist-bloggen.

Har du några frågor?

Om du undrar över något - eller bara vill ha mer information om en viss funktion eller integration - ta då en titt i vår hjälpcentral eller kontakta oss. Vi hjälper gärna till när som helst!