Kom igång

Business

Grattis till ditt nya Todoistkonto! Vet du inte var du ska börja? Gå hit:

Steg 1: Lär dig snabbt grunderna med denna korta video:

Steg 2: Ta med dina uppgifter överalltladda ned gratis Todoistappar och insticksprogram till över 10 plattformar för webb, dator, mobil, e-post med flera.

Steg 3: Ställ in ett enkelt system för att ordna och prioritera dina uppgifter med vår Komma-igång-guide .

Det finns inget en-storlek-passar-alla sätt att använda Todoist. Det bästa systemet är det du håller dig till. Börja enkelt för att bygga starka produktivitetsvanor och upptäck sedan nya funktioner och sätt att ordna dina uppgifter efter hand. Våra arbetsflödesguider och avsnittet om Tips & historier i Todoistbloggen är bra ställen att inspireras av.

Besök gärna vårt hjälpcenter och om du undrar över något, säg då till oss. Vi hjälper gärna till när som helst.