Appar

Business

Håll ordning på dina uppgifter var du än är, med Todoist på alla dina enheter. Du behöver aldrig mer missa något, tack vare att allting synkas och finns tillgängligt på alla plattformar.

På din mobila enhet

• Lägg till, slutför och håll koll på alla dina uppgifter och projekt från telefonen eller pekplattan.
  • Få pushmeddelandepåminnelser om viktiga uppgifter (funktion endast för Premium/Business ).
  • Få pushmeddelanden om ändringar i delade projekt.
  • Lägg till och svara på kommentarer var du än är.

iOS

Android

Windows

I din dator

• Starta Todoist direkt från Dock/aktivitetsfältet.
  • Få en tydlig, övergripande syn på dina uppgifter och projekt.
  • Ha den öppen på din dator under dagen för att lätt komma åt den.

macOS

Windows

I din webbläsare

• Lägg till och hantera uppgifter från ditt webbläsarfönster.
  • Lägg till webbsidor som uppgifter, för att lätt komma åt dem senare.

Chrome

Firefox

Safari

I din e-postinkorg

• Lägg till och hantera uppgifter från din e-postinkorg.
  • Lägg enkelt till e-postmeddelanden som uppgifter så att du alltid kommer ihåg att följa upp.

Outlook

Gmail

I din klocka

• Lägg till, slutför och håll koll på dina uppgifter från din handled.
  • Få uppgifter och projektmeddelanden på ett ögonblick.

Apple Watch

Android Wear

På webben

Du har alltid tillgång till din Todoist via webbappen på todoist.com också.