Todoist + din e-post

Företag

Uppnå "Inkorg: noll" och stanna där med Todoist. Förvandla e-post till uppgifter eller kommentarer med en knapptryckning, så glömmer du aldrig mer att följa upp på viktiga meddelanden.

Här följer några sätt att hålla ordning på din e-post med Todoist:

Använd våra integrationer för Gmail eller Outlook

Vi skapade dessa tillägg, så att du ska kunna göra om e-postmeddelanden till uppgifter och kunna komma åt Todoist inifrån Gmail eller Outlook.

Läs mer om hur man kan använda Todoist med Gmail och hur man kan använda Todoist med Outlook.

Använd en tredjepartsintegration

Om du inte använder Gmail eller Outlook, finns det flera e-postappar som har utvecklat integrationer för Todoist, med vilka man kan lägga till e-postmeddelanden som uppgifter.

Läs mer om integrationerna för Airmail, Dispatch, Mailbird, Mailplane, Newton och Spark.

Vidarebefordra e-post till Todoist (endast Premium och Business)

Oavsett vilken e-postklient du använder, kan du vidarebefordra e-post till Todoist som uppgifter och kommentarer.

Läs mer om hur man vidarebefordrar e-post till Todoist.