Prioritetsnivåer

Business

Alla uppgifter är inte likadana. Använd prioritetsnivåer för att se till att dina viktigaste saker verkligen syns på listan.

Du kan ge din uppgift en av fyra prioritetsnivåer, där 1 är den viktigaste (markerad som röd) och 4 är allt annat (ingen färg).

Uppgifterna med högst prioritet kommer ligga längst upp på varje lista i vyerna Idag samt Kommande 7 dagarna (uppgifter med både förfallodatum och tid ligger överst) så att du alltid vet exakt vad du ska börja jobba på. Du kan även sortera din projektlistor enligt prioritet.

Hur man lägger till eller ändrar prioritetsnivåer

När du lägger till en uppgift på någon plattform - webb, dator eller mobil - klicka eller tryck på flaggikonen och välj den prioritetsnivå du vill ha. Du kan ändra prioritetsnivån när du vill genom att trycka/klicka på flaggikonen när du redigerar en uppgift.

Kortkommando för snabbtilläggning

För att lägga till uppgiftsprioritet ännu snabbare kan du skrivap1, p2, eller p3 direkt i uppgiftsfältet. Todoist kommer automatiskt känna igen och tilldela rätt prioritetsnivå när du skapar uppgiften.

Hur man sorterar projekt enligt prioritet

1. Öppna det projekt du vill sortera.
  2. Längst upp till höger, klicka på wrench.png-ikonen.
  3. Välj Sortera enligt prioritet.

1. Öppna det projekt du vill sortera.
  2. Längst upp till höger, klicka på regndroppsikonen.
  3. Välj Sortera enligt prioritet.

Vi ber om ursäkt, vi jobbar fortfarande på att lägga till sortera enligt prioritet i iOS.

1. Öppna det projekt du vill sortera.
  2. Längst upp till höger, tryck på three_dots.png-ikonen.
  3. Tryck på Sortera.
  4. Tryck på Enligt prioritet.

Du kan även använda kortkommandot p för att snabbt sortera.