Introduktion till: karma

Business

När du lyckas med att slutföra uppgifter i tid i Todoist, så tjänar du in Karmapoäng och når nya Karmanivåer.

Du kan se din befintliga Karmapoäng och nivå på Karmafliken i Produktivitetsvyn, på alla plattformar.

Du kan tjäna in Karma när du:

• Lägger till uppgifter
  • Slutför uppgifter i tid
  • Använder avancerade funktioner såsom etiketter, återkommande förfallodatum och påminnelser
  • Uppnår självsatta mål på hur många uppgifter som du vill slutföra, antingen dagligen eller veckovis
  • Får till "poängsviter" genom att uppnå dina mål under flera dagar/veckor i sträck

Du förlorar Karma när du:

• Har uppgifter som förföll för 4 eller fler dagar sedan
Du kan sätta din Karma i semesterläge så att du inte förlorar poängsviter när du är ledig.

För att lära dig mer om de olika Karmanivåerna och vad som ger dig poäng, kan du klicka på Om Karmanivåer Produktivitetsvyn:

Så snart du uppnår Upplyst Karmanivå, så kommer ett nytt hemligt tema att låsas upp i ditt konto.

För att se hur du har samlat ihop Karmapoäng den senaste veckan, så kan du ta en titt på din Karmatrend.

Karmasymbol Vad den betyder
KarmaAddFill16pt_2x.png Du lade till nya uppgifter.
KarmaCompleteFill16pt_2x.png Du slutförde uppgifter.
KarmaAdvancedFill16pt_2x.png Du använde avancerade funktioner.
KarmaSignupFill16pt_2x.png Du uppnådde dina dags- eller veckomål.

För att ändra dina Karmainställningar, dagliga mål, med mera, använder du produktivitetsinställningarna.

Du kan se dina dagsmål och mäta dina framsteg längst upp till höger i Todoist.

Daily Goal

Vanliga frågor

Kan man stänga av Karma?

Absolut! Du går bara till Inställningar på webben, i Windows- eller macOS-appen → Karma och drar reglaget till av.

Hur kan jag förebygga att jag inte bryter min poängsvit?

Se till att välja vilka dagar som du inte vill jobba på dina uppgifter - när du vill ha ledigt

karma_vacation.pngOm du är fråvarande en längre period, så slår du bara på semesterläget. På så vis håller sig dina poängsviter och Karma intakta även när du inte uppnår dina dags- eller veckomål. Kom bara ihåg att slå på det igen så snart du är tillbaka och vill börja att samla Karmapoäng igen.

Du hittar båda alternativen på webben och i Windows- eller macOS-appen, i Inställningar → Karma.

Går det att nollställa min Karma utan att radera mitt konto?

För tillfället så kan du inte nollställa din Karma själv, men du kan kontakta vår kundtjänst som kan göra det åt dig. Din Karma kommer att återställas till 50, som är grundpoängen.