Karma

Business

När du lyckas med att slutföra uppgifter i tid i Todoist, tjänar du in Karmapoäng och når nya Karmanivåer.

Du kan se din befintliga Karmapoäng och nivå på fliken Karma i Produktivitetsvyn, på alla plattformar.

Du tjänar in Karma när du:

• Lägger till uppgifter
  • Slutför uppgifter i tid
  • Använder avancerade funktioner såsom etiketter, återkommande förfallodatum och påminnelser
  • Uppnår självsatta mål på hur många uppgifter som du vill slutföra, antingen dagligen eller veckovis
  • Får till "poängsviter" genom att uppnå dina mål under flera dagar/veckor i sträck

Du förlorar Karma när du:

• Har uppgifter som förföll för 4 eller fler dagar sedan
Du kan sätta din Karma i semesterläge så att du inte förlorar poängsviter när du är ledig.

För att lära dig mer om de olika Karmanivåerna och vad som ger dig poäng, klicka på Om Karmanivåer Produktivitetsvyn:

För att se hur du har samlat ihop Karmapoäng den senaste veckan, kan du ta en titt på din Karmatrend.

För att ändra dina Karmainställningar, dagliga mål, med mera, använder du produktivitetsinställningarna.

Vanliga frågor

Fråga: Kan man stänga av Karma?

Svar: Absolut! Du går bara till Inställningar → Karma och drar reglaget till av.

Fråga: Hur kan jag förebygga att jag inte bryter min poängsvit?

Svar: Se till att välja vilka dagar du inte vill jobba på dina uppgifter; när du har ledigt

karma_vacation.pngOm du är fråvarande en längre period, så slår du bara på semesterläget. På så vis håller sig dina poängsviter och Karma intakta även när du inte uppnår dina dags- eller veckomål. Kom bara ihåg att slå på det igen så snart du är tillbaka och vill börja att samla Karmapoäng igen.

Du hittar båda alternativen i Inställningar → Karma.

Fråga: Går det att nollställa min Karma utan att radera mitt konto?

Svar: För tillfället kan du inte nollställa din Karma själv, men du kan kontakta vår kundtjänst som kan göra det åt dig. Din Karma kommer att återställas till 50 startpoäng.