Lägg till en Todoistwidget på din Androidhemskärm

Företag

Gör Todoist ännu mer behändig på din hemskärm, med 2 olika widgetar:

Uppgiftstilläggarwidget – lägger till en genväg för att skapa en uppgift

Uppgiftsvywidget – lägger till valfri uppgiftsvy (som en mini-Todoist på din hemskärm)

Såhär hittar du dina widgetar:

Nexus 5 och enheter som använder Google Nu

1. Tryck och håll ned en tom plats på din hemskärm.
  2. Längst ned, tryck på Widgetar.
  3. Skrolla tills du ser Todoistwidgetarna.
  4. Tryck och håll ned på den widget du vill ha och dra den till hemskärmen.

Nexus-enheter som kör Android 4.2 till 4.4

1. Gå till hemskärmen.
  2. Tryck på ikonen för appar.
  3. Längst upp till vänster, tryck på fliken för widgetar.
  4. Om nödvändigt, svep till vänster tills du hittar Todoistwidgeten.
  5. Tryck på och håll ned widgeten och dra den till hemskärmen.