Ändra färg på ett projekt

Business

Lys upp och organisera din Todoist genom att färgkoda dina projekt. Såhär gör du:

1. Håll muspekaren över projektet som du vill ändra och klicka på de tre punkterna som du ser till höger om dess namn.
  2. Välj Redigera projekt.
  3. Välj vilken färg som du vill ha på ditt projekt i rullgardinsmenyn Färg.
  4. Klicka på Spara.
  1. Svep applisten längst ned uppåt för att öppna menyn.
  2. Tryck på Hantera projekt längst ned i din projektlista.
  3. Tryck på projektet som du vill ändra färg på.
  4. Tryck på de tre punkterna längst upp till höger.
  5. Tryck på Redigera.
  6. Tryck på färgnamnet och välj färgen som du vill ha på ditt projekt.
  7. Tryck på bocken längst upp till höger, för att spara dina ändringar.
  1. Svep namnet från höger till vänster på projektet som du vill ändra färg på.
  2. Tryck på pennikonen.
  3. Tryck på färgpunkten/namnet och välj färgen som du vill ha.
Om din iOS-enhet använder version iOS 13 eller högre, så kan du även ändra projektfärg i projektets kontextmeny.