Ändra färg på ett projekt

Business

Lys upp och organisera din Todoist genom att färgkoda dina projekt. Såhär gör du:

1. Håll muspekaren över det projekt du vill ändra och klicka på de tre punkterna till höger om projektnamnet.
  2. Välj Redigera projekti rullgardinsmenyn.
  3. Klicka på färgpunkten bredvid projektnamnet och välj den färg du vill ha.
  4. Klicka på Spara.

1. Längst upp till vänster i din Todoist, tryck på menyikonen.
  2. Längst ned på din projektlista, tryck påHantera projekt.
  3. Tryck på projektet som du vill ändra färg på.
  4. Tryck på färgpunkten/namnet och välj den färg du vill ha.
  5. Tryck på skickaikonen längst upp till höger.

1. Svep namnet från höger till vänster på det projekt du vill ändra färg på.
  2. Tryck på pennikonen.
  3. Tryck på färgpunkten/namnet och välj den färg du vill ha.

1. Klicka på projektet som du vill ändra färg på.
  2. Klicka på ikonen med tre punkter längst upp till höger.
  3. Välj Redigera projekti rullgardinsmenyn.
  4. Klicka på den färgruta du vill välja.
  5. Klicka på Spara.