Felmeddelandet "CSRF-token är ogiltig eller saknas"

Business

Om du får detta felmeddelande när du loggar in på ditt Todoistkonto, är det ingen anledning till panik. Det finns några enkla lösningar, beroende på vilken webbläsare du använder.

Felmeddelandet "CSRF-token är ogiltig eller saknas" betyder att din webbläsare inte kunde skapa en säker cookie, eller att den inte kunde komma åt den cookie som behövdes för att godkänna din inloggning. Detta kan vara orsakat av insticksprogram som blockerar annonser och script, men det kan även vara själva webbläsaren som inte har tillåtelse att ställa in cookies.

För att åtgärda detta problem, följ de här stegen.

Chrome

1. Öppna Chrome Settings.
  2. Scrolla allra längst ned och klicka på Avancerat.
  3. I avsnittet Sekretess och säkerhet, klicka på knappen Innehållsinställningar.
  4. Klicka på Cookies.
  5. Bredvid Tillåt, klicka på Lägg till.
    1. Skriv [*.]todoist.com och klicka på Lägg till.
    2. Skriv sedan [*.]cloudfront.net och klicka på Lägg till.
  6. Klicka på Visa alla cookies och webbplatsuppgifter, sök sedan på todoist där, och radera alla Todoistrelaterade poster.
  7. Starta om Chrome och logga in på Todoist.

Firefox

1. Öppna Firefox och sedan menyn Alternativ .
  2. I vänstermenyn väljer du Sekretess & säkerhet.
  3. Under Kakor och webbplatsdata klickar du på knappenUndantag .
    1. Skriv https://todoist.com och klicka på Tillåt.
    2. Skriv sedan https://cloudfront.net och klicka på Tillåt.
  4. Klicka på Spara ändringar.
  5. I nästa steg, klicka på knappen Hantera data… .
  6. Sök på "todoist" och välj Ta bort alla som visas.
  7. Klicka på Spara ändringar och bekräfta i popupfönstret genom att klicka på Rensa nu.
  8. Starta om Firefox logga in på Todoist.

Om inte detta hjälper, gå till Kakor och webbplatsdata, ställ in “Tillåt kakor från tredje part och webbplatsdata” på antingen "från platser jag besökt" eller "alltid".

Safari

1. Öppna inställningarna för Safari genom rullgardinsmenyn i navigationslisten eller genom att skriva Cmd + , (⌘,).
  2. Klicka på fliken Integritet och se till att "Cookies och webbplatsdata" är inställt på antingen "Tillåt alltid" eller "Tillåt från webbplatser jag besöker".
  3. Klicka på knappen Hantera webbplatsdata för att se alla lokalt sparade webplatsdata.
  4. Sök på “Todoist” och ta bort alla Todoistrelaterade poster.
  5. Starta om Safari och logga in på Todoist.