Hur använder jag Todoist med Google Nu?

Business

Todoist med Google Nu finns för tillfället endast tillgängligt på engelska.

Vad är Google Nu?

Google Nu är en intelligent personlig sekreterare som inkluderar Google Nu-kort, röstsökning och kommandon.

Vad gör integrationen?

Med Google Nu kan du diktera Todoistuppgifter i din mobila enhet, utan att först behöva öppna Todoistappen.

Hur ansluter man Todoist till Google Nu?

Du behöver inte göra något. Todoist ansluter helt automatiskt till Google Nu.

Hur använder man integrationen?

Öppna Google Nu (eller säg bara “OK Google” Android 5.0+) och säg på engelska, "Note to self" ("Anteckna åt mig") eller "Take a note" ("Gör en anteckning") följt av din uppgiftsinformation, till exempel “Buy bread tomorrow” ("Köp bröd imorgon"). När röstigenkänningen är klar, väljer du bara Todoist från listan över appar som visas. (Obs: Du behöver bara välja Todoist första gången). En "buy bread (köp bröd)"-uppgift kommer automatiskt att skapas i din inkorg i Todoist, med förfallodatum imorgon.

Google Now + Todoist