Att använda Mailbird med Todoist

Business

Mailbird är en e-postklient för datorn, för Windows 7, 8 och 10.

Med denna integration kan du använda Todoist inuti Mailbird, så att du håller koll på dina viktigaste uppgifter och projekt.

Hur man installerar integrationen

1. Längst ned till vänster i Mailbird, klicka på ikonen med tre punkter.
  2. Sök på Todoist.
  3. Klicka på kryssrutan för att sätta på integrationen.

Hur man använder integrationen

Du kan antingen använda Todoist i Mailbirds sidolist:

Eller så använder du en fullskärmsversion av Todoist genom att klicka på bocken längst ned till vänster:

Vanliga frågor

Fråga: Kan man lägga till e-postmeddelanden som uppgifter med den här integrationen?

Svar: Nej. Om du däremot har Premium eller Business så kan du vidarebefordra e-postmeddelanden till Todoist.

Fråga: Hur tar jag bort integrationen?

Svar: Om du inte vill använda Todoist med Mailbird längre, kan du ta bort integrationen såhär:

1. Längst ned till vänster i Mailbird, klicka på ikonen med tre punkter.
  2. Sök på Todoist
  3. Klicka på kryssrutan för att stänga av integrationen.