Hur använder jag Todoist med HourStack?

Business

Vad är HourStack?

HourStack är en schemaläggningsapp med vilken du och ditt team kan följa upp hur lång tid ert jobb tar och fördela era resurser därefter.

Vad gör integrationen?

Med HourStack kan du fördela dina tidsresurser på Todoistuppgifter och följa upp hur lång tid du lägger på varje uppgift.

Hur ansluter man Todoist till HourStack?

1. Skapa ett HourStack-konto på https://app.hourstack.io/signup
  2. För att integrera med Todoist, gå till https://app.hourstack.io/account/integrations
  3. Klicka på knappen Add integration (lägg till integration) för Todoist. Du kommer att bli ombedd att ge HourStack tillåtelse att använda data från ditt konto. För att fortsätta, gå vidare med godkännandeproceduren.

Hur använder man integrationen?

För att fördela tid, dra & släpp dina uppgifter från Todoistpanelen på höger sida. Du kan ändra storlek på uppgifterna för en snabb omfördelning av tiden.

För att starta tidtagning, klicka på dagens uppgift och klicka sedan på Start (starta).

Du kommer att se när du har tilldelat ett att-göra-objekt från Todoist (det blir grått). På så vis behöver du inte dra tillbaka det till din vecka igen, eftersom det redan har blivit utdelat.

Även filtrena Idag och Kommande 7 dagarna är tillgänglig, så att du kan dra & släppa uppgifter från vyerna Inkorg, Idag eller Kommande 7 dagarna.