Att sätta etikett på en uppgift

Business

Behåll ordningen och lägg till mer kontext i dina uppgifter med etiketter!

Det finns massor du kan göra med etiketter för att ordna dina uppgifter. Lär dig hur du får ut det mesta av etiketter.

Hur man lägger till en etikett i en ny uppgift

1. Klicka på plustecknet (+) för att skapa en ny uppgift.
  2. Skriv @ i uppgiftsfältet (eller klicka på ios_label.svgetikettikonen till höger).
  3. I menyn som kommer upp, väljer du en eller flera etiketter som du vill lägga till. Fortsätt att skriva etikettnamn för att begränsa resultatet.
  4. Om en etikett som du skriver in inte finns än, så får du valet att skapa den. Skriv klart och klicka på Etikett hittades inte. Skapa etikettnamn.
  1. Tryck på plustecknet (+) för att skapa en ny uppgift.
  2. I menyn som visas längst ned på skärmen trycker du på ios_label.svgetikettikonen (eller skriver bara @).
  3. I listan som kommer upp väljer du en eller flera etiketter som du vill lägga till. Fortsätt att skriva etikettnamnet för att begränsa resultatet.
  4. För att skapa och lägga till en ny etikett till uppgiften, så skriver du klart den nya etikettens namn och trycker sedan på Lägg till etikett "Etikettnamn".
  1. Tryck på plustecknet (+) för att skapa en ny uppgift.
  2. I menyn som visas under uppgiftsfältet trycker du på ios_label.svgetikettikonen (eller skriver bara @).
  3. I listan som kommer upp väljer du en eller flera etiketter som du vill lägga till. Fortsätt att skriva etikettnamnet för att begränsa resultatet.
  4. För att skapa och lägga till en ny etikett till uppgiften, så skriver du klart den nya etikettens namn och trycker sedan på Lägg till etikett "Etikettnamn".

Hur man lägger till en etikett i en befintlig uppgift

Du kan även lägga till etiketter på multipla uppgifter på en och samma gång genom att följa instruktionerna i den här artikeln.
  1. Klicka på valfri uppgift för att redigera den.
  2. Skriv @ i uppgiftsfältet (eller klicka på ios_label.svgetikettikonen till höger).
  3. I menyn som kommer upp, så väljer du den etikett som du vill lägga till. Fortsätt att skriva etikettnamnet för att begränsa resultatet.
  4. Om en etikett som du skriver in inte finns än, så får du valet att skapa den. Skriv klart och klicka på Etikett hittades inte. Skapa etikettnamn.
  1. Tryck på valfri uppgift för att välja den.
  2. Under uppgiftsnamnet så trycker du på ios_label.svgetikettikonen.
  3. I listan som kommer upp väljer du en eller flera etiketter som du vill lägga till. Fortsätt att skriva etikettnamnet för att begränsa resultatet.
  4. När du har lagt till etiketterna som du vill ha, så trycker du på Klar längst ned till höger.
  5. För att skapa och lägga till en ny etikett till uppgiften, så skriver du klart den nya etikettens namn och trycker sedan på Lägg till etikett "Etikettnamn".
  1. Tryck på valfri uppgift för att välja den.
  2. I menyn som visas under uppgiftsfältet trycker du på ios_label.svgetikettikonen.
  3. I listan som kommer upp väljer du en eller flera etiketter som du vill lägga till. Fortsätt att skriva etikettnamnet för att begränsa resultatet.
  4. När du har valt etiketterna som du vill sätta på uppgiften, så trycker du på Klar.
  5. För att skapa och lägga till en ny etikett till uppgiften, så trycker du på uppgiftsnamnet. Skriv @ och skriv sedan namnet på den nya etiketten. Sedan trycker du på Lägg till etikett för att spara den nya etiketten.