Lägg till en etikett i en uppgift

Business

Lägg till mer hjälpsam kontext till dina uppgifter med etiketter.

Lägg till en etikett i en ny uppgift:

1. Klicka på plustecknet ( +) för att öppna en ny uppgift.
  2. Skriv "@" i uppgiftsfältet (eller klicka på etikettikonen till höger).
  3. I menyn som kommer upp, välj den etikett du vill lägga till. Fortsätt att skriva etikettnamnet för att begränsa resultatet.
  4. Om en etikett du skriver in inte finns än, får du valet att skapa den. Skriv klart och klicka på Etikett hittades inte. Skapa etikettnamn.

Lägg till en etikett i en befintlig uppgift:

1. Klicka på valfri uppgift för att redigera den.
  2. Skriv "@" i uppgiftsfältet och följ samma instruktioner som ovan för att lägga till en befintlig etikett eller skapa en ny.

Lägg till en etikett i en ny uppgift:

1. Klicka på plustecknet ( +) för att öppna en ny uppgift.
  2. I menyn som visas längst ned på skärmen, tryck på etikettikonen (eller skriv bara @).
  3. I listan som kommer upp, välj den etikett du vill lägga till. Fortsätt att skriva etikettnamnet för att begränsa resultatet.
  4. För att skapa och lägga till en ny etikett till uppgiften, skriv klart den nya etikettens namn och tryck sedan på Lägg till etikett "Etikettnamn".

Lägg till en etikett i en befintlig uppgift:

1. Tryck på valfri uppgift för att välja den.
  2. I menyn som visas längst ned på skärmen, tryck på pennikonen.
  3. Tryck på Etiketter.
  4. Tryck för att välja befintlig(a) etikett(er) som du vill lägga till från listan och tryck på OK.
  5. Tryck på skickaikonen för att spara dina ändringar.

Om du vill lägga till en etikett i en befintlig uppgift:

1. Tryck på valfri uppgift för att välja den.
  2. I menyn som visas längst ned på skärmen, tryck på pennikonen.
  3. Tryck på uppgiftsnamnsfältet.
  4. Efter uppgiftsnamnet, gör ett blanksteg och skriv @-tecknet, följt av namnet på den nya etiketten.
  5. Tryck på Lägg till etikett "Etikettnamn".
  6. Tryck på skickaikonen för att spara dina ändringar.

Lägg till en etikett i en ny uppgift:

1. Klicka på plustecknet ( +) för att öppna en ny uppgift.
  2. I menyn som visas under uppgiftsfältet, tryck på etikettikonen (eller skriv bara @).
  3. I listan som kommer upp, välj den etikett du vill lägga till. Fortsätt att skriva etikettnamnet för att begränsa resultatet.
  4. För att skapa och lägga till en ny etikett till uppgiften, skriv klart den nya etikettens namn och tryck sedan på Lägg till etikett "Etikettnamn".

Lägg till en etikett i en befintlig uppgift:

1. Tryck på valfri uppgift för att välja den.
  2. I menyn som visas under uppgiftsfältet, tryck på pennikonen.
  3. Tryck på Etiketter.
  4. Välj befintlig(a) etikett(er) som du vill lägga till i uppgiften.
  5. För att skapa och lägga till en ny etikett till uppgiften, tryck på plustecknet, + längst upp till höger, namnge etiketten, välj en färg och tryck på Klar längst upp till höger.
  6. När du valt de etiketter du vill ha, tryck på > Redigera uppgift längst upp till vänster.
  7. Tryck på Klar längst upp till höger, för att spara dina ändringar.

Lägg till en etikett i en ny uppgift:

1. Klicka på plustecknet ( +) för att öppna en ny uppgift.
  2. Skriv "@" i uppgiftsfältet (eller klicka på etikettikonen till höger).
  3. I menyn som kommer upp, välj den etikett du vill lägga till. Fortsätt att skriva etikettnamnet för att begränsa resultatet.
  4. För att skapa och lägga till en ny etikett till uppgiften, skriv klart den nya etikettens namn och tryck sedan på Lägg till etikett "Etikettnamn".

Lägg till en etikett i en befintlig uppgift:

1. Klicka på valfri uppgift för att redigera den.
  2. Skriv "@" i uppgiftsfältet och följ samma instruktioner som ovan för att lägga till en befintlig etikett eller skapa en ny.

Det finns massor du kan göra med etiketter för att ordna dina uppgifter. Lär dig hur du får ut det mesta av etiketter.