Lägg till en kommentar eller fil i en uppgift

Business

Spara all relevant uppgiftsinformation - anteckningar, länkar, filer, ljudinspelningar, med mera - direkt i dina uppgifter med hjälp av kommentarer.

1. Håll muspekaren över en uppgift och klicka påspeech_bubble_web.svgpratbubblan.
  2. Skriv in en kommentar i kommentarsfältet.
  3. (Valfritt) Klicka på gemikonen för att lägga till en fil, eller klicka på mikrofonikonen för att lägga till en ljudkommentar.
  4. Om det är ett delat projekt, så kan du välja vem du vill ska få meddelande om din kommentar.
  5. När du är klar, så klickar du på Lägg till kommentar.
  1. Klicka på en uppgift för att öppna uppgiftsvyn.
  2. Klicka på Kommentarsfliken.
  3. Skriv in en kommentar i kommentarsfältet.
  4. (Valfritt) Klicka på gemikonen för att lägga till en fil, eller klicka på pennikonen för att lägga till en teckning.
  5. Om det är ett delat projekt, så kan du välja vem du vill ska få meddelande om din kommentar.
  6. När du är klar, så klickar du på skickaikonen.
  1. Tryck på en uppgift för att öppna uppgiftsvyn.
  2. Tryck på android_speech-bubble.svgpratbubblan.
  3. (Valfritt) För att lägga till en fil eller spela in en ljudkommentar, så trycker du på gemikonen.
  4. Skriv in en kommentar i kommentarsfältet.
  5. Om det är ett delat projekt, så kan du välja vem som ska meddelas om din kommentar genom att trycka på bell_android.svgaviseringsikonen till vänster.
  6. När du är klar så trycker du på android_submit.svgskickaikonen.
  1. Tryck på en uppgift för att öppna uppgiftsvyn.
  2. Tryck på speech_bubble_ios.svgpratbubblan.
  3. Skriv in en kommentar i kommentarsfältet.
  4. (Valfritt) För att lägga till en fil eller spela in en ljudkommentar, så trycker du på gemikonen.
  5. Om du är i ett delat projekt så kan du välja vem som ska meddelas om din kommentar genom att trycka på bell_ios.svgaviseringsikonen till höger.
  6. När du är klar trycker du på ios_submit.svgskickaikonen.
Du kan även lägga till kommentarer och bifoga filer i projekt! Praktiskt för att spara viktig projektinformation på ett ställe och dela det med samarbetspartner.