Ändra färg på en etikett

Business

Att ändra färg på etiketter är ett smart sätt att organisera dina etiketter visuellt i Todoist.

Klicka här för att läsa mer om hur man använder etiketter med Todoist på bästa sätt.

1. Välj Filter och etiketter på vänstermenyn i Todoist.
  2. Skrolla ned till Etiketter.
  3. Leta upp etiketten som du vill ändra färg på.
  4. Klicka på web_three-dots.svgikonen med tre punkter till höger om en etikett.
  5. Välj Redigera etikett.
  6. Klicka på rullgardinsmenyn under Etikettfärg och välj den färg som du vill ha.
  7. När du är klar, klickar du på Spara.
  1. Öppna vyn Filter och etiketter (den ligger under Kommande).
  2. Skrolla ned till dina etiketter och tryck på etiketten som du vill ändra färg på.
  3. Tryck på three-dots_android.svgikonen med de tre punkterna längst upp till höger.
  4. Välj Redigera etikett.
  5. Tryck på det befintliga färgnamnet och välj den färg som du vill ha.
  6. När du är klar, så trycker du på bocken längst upp till höger.
    1. Öppna vyn Filter och etiketter (den ligger under Kommande).
    2. Skrolla ned till dina etiketter och tryck på etiketten som du vill ändra färg på.
    3. Tryck på three-dots_ios.svgikonen med de tre punkterna längst upp till höger.
    4. Välj Redigera etikett.
    5. Tryck på Färg och välj den färg som du vill ha.
    6. När du är klar, trycker du på Klar längst upp till höger.
Om din iOS-enhet använder version iOS 13 eller högre, så kan du även ändra etikettfärg i etikettens kontextmeny.

Vanliga frågor

Kan man ändra färg på en delad etikett?

Nej. Delade etiketter är grå som standard. För att kunna välja en egen färg, så kan du lägga till den i din lista över privata etiketter.