Filtrera uppgifter efter etiketter:

Business

När du vill se uppgifter som har en eller flera etiketter, kan du söka efter dem genom att skriva in etiketten i sökfältet längst upp i Todoist. Till exempel: "@e-post".

Du kan också öppna etikettlistan och klicka eller trycka på valfri etikett, för att få en lista på alla relaterade uppgifter.

Här är några andra  praktiska  sökningar att använda med etiketter:

Förfrågan

Hur den fungerar

@e-post

Visar alla uppgifter med etiketten @e-post.

@e-post & @väntar

Visar alla uppgifter med etiketterna @e-post och @väntar

(idag | förfallna) & @e-post

Visar alla uppgifter som antingen förfaller idag eller redan har förfallit och som har etiketten @e-post

7 dagar & @väntar

Visar alla uppgifter som förfaller de närmaste 7 dagarna, med etiketten @väntar

inga etiketter

Visar alla uppgifter utan etikett.

Du kan spara favoritsökningar som filter så att du lätt kommer åt dem senare.